Doğanın gücü karşısında insan çaresiz kalıyor.

Konu, 'Genel Konular' kısmında geneben tarafından paylaşıldı.

1. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    geçmiş olsun abicim

2. finish

finish Engin

Favori Kamış:
    240cm albastar kamış ve degişik ebatta makinalar
    En İyi Avı:
    3,5sazan,3,650 tatlı su kefali
    Geçmiş olsun kardeş .Allah yardımcınız olsun.

3. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Askincigim cok yogun gunler yasadigimdan siteye girmekte ldukca gucluk cekiyorum ve girdim mide mesaj yazmaya zamanim olmuyor.Su anda gecde olsa bu uzucu haberi gordum.

Cok gecmis olsun degerli dostum.Anlattiklarin oldukca sasirtici ve hatta akil almaz.Oldukca meraklandim.Yani ne oluyor?Memleketimizde nedeni bilinmiyen deniz cekilmeleri oldugu gibi simdi nedeni bilinmeyen deniz tasmalarimi soz konusu.Bir deniz durduk yerde nasil bir sel felaketi yaratirmiscasina bukadar iceri sokulabilir.Belki bunlarin cevaplari verilmistir ancak ben kacirmis olabilirim?Cinku hic bir haberde gormedim.

Ugramis oldugunu maddi ve manevi zarar icin tekrar uzuntulerimi ifade eder, saygilar sunarim.Dur bakalim, daha neler olacak.:eek:

Saygilarla

4. tugay sahın

tugay sahın

Favori Kamış:
    olta,mısına
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    gecmıs olsun.benımde ıs yerım alsancakta ve anlattıgın manzara bızım de gırıs kapımızda olusmustu,asansor boslugu su dolmus elektrıkler kesık,hıc bır sey calısmıyor.hele bırıncı kordon yazın guzel de kısın cekılmıyor.allah herkezın yardımcısı olsun güç kuvvet versın,olum ve yaralanma olmaması sevındırıcı.
    tekrar gecmıs olsun

5. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Herkese gecmis olsun.Butun paylasimi ancak simdi okuyabildim.Sularda yukseliyor artik.Bu yuzden bu firtinalarda tasmalar daha once gorulmemis olcude kiyilara nufuz edebiliyor.

6. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Arkadaşlarım herkese sonsuz teşekkürler sunarım ofisimizi toplamız biraz uzun sürüyor fakat yeniden yapıyoruz herşeyi.Çünkü olaylardan ders almasını biliyoruz. Aslında silip süpürüp ertesi gün işe başlayabilirdik ama bir daha yaşamamak adına en basiti elektrik sistemini artık tavandan kablolarını çektirdik. Her şeyi daha kullanışlı ve bir dahaki sefere hazırlıklı olmak amaçlı yapıyoruz . Sizden ayrı kalmak zor oluyor ama en kısa zamanda yeniden aranıza döneceğim saygılarımla.