Samet kardeşim imreniyorum sana böyle olmuyor gittiğiniz yer bana 350 km malesef çok uzak ama gelicem oralara allahtan bir mani olmazsa
hayellerimi süsleyen bir rapor olmuş inşallah bizde böyle avlaklar bulabiliriz.burası kayserinin ne tarafı acaba çok merak ettim doğa harika.avlarında başarılar dilerim..
Teşekkür ederim ama kesinlikle yer belirmiyorum, nedeni ise malum tırıvırıcılar kasaplık yapıyorlar...........
Masallah Hemsehrim, cok bereketli ve güzel av olmus. 2 hafta sonra memleketteyim, kismet olursa bir gün de sizlerle beraber Kralice Avine gitmek isterim.
Samet Bey, tebrikler,zamantı ırmağı mı bari ırmağın adını paylaşsanız gitmek isteyen arkadaşlar şansını denerler cyr hihi
burda bir arkadaşım var sizin otaraflı oldugunu düşünüyorum yani sende avlandıgın bölgeye yakın bir yerdeysen tabi kendisi öğretmen ve bir haftaya kadar memleketine geçecek . bizde gelmeyi planlıyoruz en azından 1 gün kalmak istiyoruz kesinleşirse sana yazarım kısmet olursa da oltalarımızı beraber sallarız
nedesem acaba.......bazı arkadaşlar var adet olarak doymak bilmiyorlar.. idk cyr hooked :laughing: mrsparkle reeling hihi ........