organizasyonunuzda başarılar dilerim manisadan oraya gelmek biraz zor benim yerimede bir ikitane tutarsınız artık
katılım fazla olacaksa muhakkak tekneyle acilalim.tahmini kaçkişiyiz ona bakalim 5 ten azisek kıyıdan güğzel bir meraya gidelim. sag baştan sayalim +1
ayhan tam katılıma bağlı küçük veya büyük tekne fiyatları farklı olur net katılımı öğrenebilsek tekne kolay
Arkadaşlar tarih olarak 18 eylül kesinleşsin vede suat arkadaş organizasyon işini üstlensin diye öneriyorum. Katılacak arkadaşlar da biran önce isimlerini yazdırsın ki aşağı yukarı kaç kişi olacağımız ortaya çıksın suat arkadaşta gerekli görüşmeleri ona göre yapsın
18 eylülmü? katılımın fazla olmasi bekleniyosa hafta sonu yapilmali bence.15_16 iyidi.hafta içi olursa ben katilamicam.
Herkese merhaba, İnternete çok sık giremiyorum bazı nedenlerden dolayı,ben de uygun olurum ,mutlaka katılmak istiyorum organizasyona.+ufuk
Listeyi oluşturmaya başlayalım...... 1-Anıl 2-Arif 3-Nuri 4-Suat 5-Ufuk 6-Ayhan 7-Hakan 8-Fazıl 9-Hakan Hakan ve Fazıl henüz üye değiller
Aman nese heyecanlandım birden 15 yada 16 olmalı...9 kişi olmuşuz heralde hep beraber ucuza bir tekne kapatabiliriz...Zaten oltacı olan sizlersiniz ben 1-2 sahte atarım başkada yemle denemem...Ama 1-2 yerde zıpkınımı konuşturmak istiyorum
ben tam gün olarak cumartesi'ni önereceğim...Biliyorsunuz pazartesi okullar açılacak ve ben tam 1 sene boyunca Mersinde kirli denizle ve bana yüz vermeyen o güzel kızla uğraşmak zorunda kalacağım...O yüzden pazar günümün bir kısmını ailemle bir kısmınıda tek dostum doğayla başbaşa geçirmek istiyorum..Anlayış bekliyorum...
sonradan katıldım olaya ama benide yazın beyler ava ben çıkar gelirim sadece mersinden hareket satini belirtin yeter adanadan gidecek arkadaşlarla heberleşirsek tek araç ile mersine gideriz
Nuri-Suat arkadaşlar el atın şu işe tarihi netleştirelim tekne ile kim görüşecek yem işi ne olacak? toplumu hallederiz herkes kendimi sağlar? anlaşılan 10 kişi civarı olacağız ona göre davranıp halledelim şu işi
arkadaşlar şimdi ateş-2 teknesinin sahibi ve usta balıkçı mehmet le görüştüm taşucu limanında 9-10 kişiyi kaldıracak balıkçı teknesi yok olsa bile bu tekneler profesyonel balıkçı teknesi olduğu için herkesten sarı ruhsat istiyor sahil güvenlik göktuğ yatçılık ve latife sultanı aradım göktuğ cevap vermedi latife sultanda ufak teknesi için 1.250 ytl istedi fikirlerinize sunulur