Doğum Günüm Bana Geldiğin Gündür :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında nicholai hel tarafından paylaşıldı.

1. nicholai hel

nicholai hel Aykut

:D
    Volkan yine ileri geri konuşuyo abi bakma ona sen. Arada uyarmaya çalışıyorum ama densiz işte naparsın.
    hihi hihi :D

Çok teşekkür ederim abi iyi dileklerin için. :)

Teşekkür ederim hemşerim. :)

2. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Teşekkürler Bilge abi. Sağolasın. :)
    Bizim kıyılarda da aynı şekilde, özellikle mırmır bol ama hep ufacıklar. Yakala sal yapmaktan bıkıp kıyı avını bırakmıştık aslında. idk
    Ama düşününce, yaptığım dalışlarda iri mırmır, sargoz, karagöz gördüğüm çok oluyor. Elbette ufak bireyler daha fazla ama yer yer irileri de dolaşıyor.
    Bir de üstüne Orhan Abi'nin, İnan'ın surf raporlarını okudukça gaza geldik bakalım. :D

Tekne avı imkanımız var ama ancak haftada bir yapabiliyoruz. O da eğer olumsuz havalara denk gelir de yatarsa iki haftayı boş geçirmiş oluyoruz. :( Buna çözüm ancak kıyı avı olabilirdi. Kıyılarımızın da verimi belli, çoğu zaman boş döndürüyor. Atçekle alınabilecek balıklar baraküda dışında Ege ve sizin bölge doğu akdeniz kadar verimli av vermiyor. Hal böyle olunca kıyıdan maksimum verim alabilmek için bir de bunu deneyelim dedik.
    Bakalım faydası olacak mı. :rolleyes:

Çok teşekkür ederim. :)

Soner sen nerelerdesin yav? :eek:
    Kayboldun gittin, ne zamandır yoksun ortalarda. Belek'de atçek yapıyordun, levrek de almıştın, sonra Beldibi tarafına geçtin sanırım iş dolayısıyla, sonra da yok oldun. idk
    Bir sıkıntı aksilik yoktur, iyisindir inşallah.

Teşekkür ederim mesajın için. :)
    Özletme bu kadar. :)

3. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Aykut kardeşim böyle güzel ve anlamlı bir av yaşadığın için çok şanslısın, en güzel anıların arasına eklenecek bu kadar güzel bir anıdan daha güzel bir doğumgünü hediyesi olamazdı sanırım :D

Sağlıklı, mutlu ve gönlünce avlar yaptığın bir yaş geçirmeni temenni ederim.
    Ayrıca bu güzel av raporun için çok teşekkürler ellerine sağlık, yanında avlanmış kadar oldum okuduklarımdan:thumb:

İnşallah yanyana avlanmakta kısmet olur ;)

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sargozun hastasıyız dedeee:D :hungry: çok severim bu balığı.ne çupra ne levrek..anca grida durdurur onun lezzetini:) son saniyede gelmiş..onun kesin semih şentürk ile bir akrabalığı var galibahihi
    4 gündür filanda buralarıda çok esiyordu tadı yoktu..yağmur fırtına şimşek 3ü bir arada:) bu gün evden dışarı çıktım suya baktım..tam havası idi..böyle olacağını tahmin etmiyordum..işlerim vardı..artık yarına salladım:) 4gün önce bir takip aldım..başkada ne turna ne levro gördüm:D
    sahtede namından yıldız söktürdühihi 5 te 5 idi skoru..şimdi 6 da 5 oldu..hihi gözümden düştü:rolleyes:

5. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Shimano Sonora 2500 FC, Shimano Hyperloob 4000FB
    Bende doğum günümde iyi bir avla dönmüştüm.

Tebrikler

6. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Teşekkürler Levent. :) Dediğin gibi, aslında raporlamaya değecek bir av değildi ama manevi değeri çok büyüktü. Bir de mucize sayılabilecek zamanlamayla gelince, yazmayı uygun gördüm. :)

İnşallah dostum. :)

Sargozun lezzeti hakikaten başkadır abi. :) En son Aralık ayında Foça'da denk gelmişti, tazelemek beni de keyiflendirdi. :hungry:

6'da 5 yapan sahte gözünden düştüyse bizim 20-30'da 0 çeken sahteleri yakmamız lazım abi. :laughing:

Havalar pek müsaade etmiyor bu ara ama sen yakında ne yapar eder alırsın yine paşayı. ;) Rastgelsin abi. :)

Teşekkürler. :)

"Hakeden" tüm avcılara nasipleri rastgelsin inşallah....

7. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Nereden ağzıma taktın şu şarkıyı Aykut:D sabah kalk başla; "Doğum günün bana geldiğin güüünndür"

Akşam yatarken başla. Bu nasıl iş arkadaş bunalımdan çıkamadım daha:D

8. nicholai hel

nicholai hel Aykut

:laughing: :laughing: :laughing:

Çok fena Çağrı çok! 5 gün oldu ilk aklıma geleli hala durup durup bunu söylüyorum arada youtube'dan açıp dinlediğim bile oldu. :D :D
    Fena dolandı. :eek:

Sana da doladığım için özür dilerim kardeşim. :D

9. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
  10. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Sizin av benimkine göre baya bereketli geçmiş Can abi. :)

Bu arada bizim kıyılarda eşkina hiç çıkmıyor. idk

Teşekkürler yorumun için. :)
    Rastgele...