Sevgili arkadaşlarım 10 günlük zorunlu bir ayrılıktan sonra yeniden aranızdayım. Hastanede yattığım sürece beni yalnız bırakmayan gerek telefonla, gerek sitemizde göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alaka için hepinize şükranlarımı sunuyorum. 1-2 ay sonra ameliyattan ötürü aranızdan kısa bir süre yine ayrılacağım. Ama o sürece kadar ne diyim kaldığımız yerden devam hepimize rastgele herkese saygılarımla... (çırak tayfası boşluğumu fırsat bilip iyi yattınız takımları hazırlayın )
erol abim çok geçmiş olsun artık senin için yenibir bağ organizasyonu yapacağız mutlaka geleceksin bu sefer selamlar ellerinden öperim
Usta çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuş hayırlısıyla. Balıklar ağladı ustamız nerde diye Bağ organizasyonunda seni aradı gözlerimiz Ali abinin dediği gibi tekrarlıyalım senide aramızda görmek güzel olur
hangi balıklar tavuk balıklarımı balıkları siz yediniz bize tavuklar kaldı gıdaklayacaktık neredeyse abi şişeyide arabada unutmuşlar hiç sorma mahvolduk valla çaylar güzeldi
Valla doğru diyorsun Ali abi gıdaklıyacaz bu gidişle bağ da bir seferde hazır güzel mangal varken balık yapalım yahu hep tavuk hep tavuk olmuyor
norveç uskumruları kuzinede olanları benmi yedim yoksa o organizasyonda sen yokmuydun ama abim biraz iyileşsin bak ozaman balıklara kuzinede nasıl oluyor
Geçmiş olsun Erol ustam Yeniden aramızda olmanız çok sevindirici. Umarım önemli bir rahatsızlık değildir, ameliyatı başarı ile gerçekleşir. İhtiyacınız olur ise buradayız
Vay canım abim çıktın demek... Valla ne diyim abi çok mahçubum sana karşı bir türlü fırsat bulup gelemedim ziyaretine... Hep bişeyler üst üste geldi gelemedim Neyse sağlığın yerinde çok şükür... Abi çırağın yerinde duramıyor haberin olsun Sen iyi olda aya bile balığa gideriz
>Erol abicim çok çok geçmiş olsun. Sonunda sıkıntının kaynağı bulundu demek senin adına çok sevindim. Ameliyata 2 ay kadar bir süre var diyorsun, bu süreyi değerlendirelim derken kendi daha çok hasta etmeyesin abi, dikkat et kendine. Tekrar geçmiş olsun görüşmek üzere.
geçmiş olsun, Erol Abi inşallah ameliyat safhasınıda bir an önce atlatıp kış sezonu bitmeen bize bir organizasyon ayarlasın. gelmiş geçmiş olsun.
tekrar geçmiş olsun. umarım ameliyatınız da çok iyi geçer ve biran önce sağlığınıza tam anlamıyla kavuşursunuz. Bizde yeni raporlara tabi