valla bir deli ben degilmişim karda kışta balıga giden buna cok sevindim ama cok güzel paylaşım için teşekkürler
Valla Erdem, bizim kar kışı boşver gideriz gitmesine de, biz koca denizde balık tutamazken adamlar küçücük delikten balık yakalayıp çıkardılar Biz derdimize yanalım
merhaba bir tecrübe bir keresinde kar kış kıyamet balıga gittim yer mi galata köprüsü bir de sabah cok erken gittim yer bulamam diye gittikte ne gördük koca köprüye benden başka kimse gelmemiş dedim her halde ben gercekten manyagım saga bakıyorum kimse yok sola bakıyorum kimse yok her neyse ben gene attım oltayı ya nasip ya kismet tık yok bendeki inatta inat hani bayaga bir zaman sonra yaşlı bir amca yanıma geldi dedi rast gele sagol amcam evlat yannış yaparsın üşüme boşa neden dir dedim amca bu havada balık olmaz sen dedi duymadınmı hiç neyi dedim balıgın kulagına kar suyu kacar bu havada sen dedi git şimdi sıcak sobanın başına iç cayını evinde karlar erimeye başladıgı zaman gel ben büyük sözü dinlerim öylede yaptım