Dört büyükler bu sezon canlı olarak bizde

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında thefisherman tarafından paylaşıldı.

  1. Cenani

    Cenani cenani

    Yaş:
    51
    Mesajlar:
    1.189
    Şehir:
    İstanbul
    Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Tevfik Ağabey, kısmet olursa, bir gün aynı masaya oturmak nasip olursa o zaman işte ilk defa görmüş olursun "Ohhhhhh Beee" diyeni.

    :)
     
  2. hkn

    hkn HAKAN

    Yaş:
    46
    Mesajlar:
    32
    Şehir:
    İSTANBUL
    Favori Kamış:
    lineaeffe turnafresh 4,20
    Favori Makine:
    OKUMA LONGBOW LBII-960
    En İyi Avı:
    acemiliği atınca yazıcam
    çok güzel bi reklam.yeni rakıyı bu davranışlarından dolayı kutlarım.
     
  3. isottevfik

    isottevfik Tevfik

    Mesajlar:
    4.310
    Şehir:
    B U R S A
    Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Size eşlik etmekten ve aynı masayı paylaşmaktan onur duyar ve mutlu olurum Kenan kardeşim.

    Sek alırım, masadada, R. nın kötu tadını bastırıcı meze istemem.hihi hihi
     
  4. OTTOMAN

    OTTOMAN

    Mesajlar:
    482
    Şehir:
    Afyonkarahisar
    Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan :(
    alkollu içeceklere karşı olsamda reklamda hoşumuza giden bir mesajın olması iyi olmuş tabi ama söylendiği gibi bedelini ödeyip reklem veren firmaları düşününce bu reklamın afişe edilmesi etik değil bencede.
    rakıyı sevmem, içenede karışmam ama içip sarhoş olanı severim :)
     
  5. ALİCO

    ALİCO AliCo

    Mesajlar:
    5.206
    Şehir:
    İstanbul
    Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Bizi ne alkolün zararları. ne topluma zararı veya faydası ilgilendiriyor.
    içen içer içmeyen ağzına sürmez bizce önemsiz. önemi.

    Bir alkollü içki firması bu işe destek veriyorsa. diğer sektörlerdende hayli destekler alınabilir. bakıyorum o günden beri nerde. o zaman reklamın iyisi kötüsü olmaz. bize bir alkollü içki firması ile bu konuda destek veriyor. bizim yanımızda hareket ediyorsa. eyvallah demekten ellerinize sağlık demektan başka birşey düşmez.


    Görüşümüz ne olursa olsun. içeriz içmeyiz.kötü deriz iyi deriz. ama bana 2. destek veren ve böyle bir reklamı yayınlayan firmanın varlığından söz edin.
    tebrikler iyi pazarlama tekniği, sonuna kadar güzel destek, sonuna kadar iyi reklam ne derseniz deyin.

    Benim burada gördüğümü sizde görmeye çalışın orada 4 adet balık var. sadece ve sadece gereken olan şey gerisi siz bağlarmı bağlamazmı. beni hiç bağlamıyor. hedef balıklar bumudur sonuna kadar budur
     
  6. yavsan

    yavsan soner

    Mesajlar:
    216
    Şehir:
    antalya
    Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    levrek 4 kg
    İşim gereği uzmanlık alanım olduğu için bu konuda fikirlerimi beyan etmek istiyorum.
    -Herşeyden önce yemek olsun içki olsun yada herhangi bir aktivite olsun ondan zevk almak tamamen zevk almayı bilmekle olur. Damak tadı ise sadece zamana bağlıdır. Doğru zamanlarda doğru şekilde gerçekleştirilen deneyimler bize deneyimimizin güzel ve zevk verici olduğu fikrini oluşturabildiği gibi tersi olaylarda bunun kaçınılması gereken bir durum olduğu fikri yaratabilir. Örneğin şu cümleleri çok duymuşsunuzdur. 'Balık tutmak ne kadar sıkıcı,ne kadar anlamsız. Saatlerce oturup boş boş beklemek.Bana çok anlamsız geliyor.'' gibi cümleleri çoğumuz duymuşuzdur. Nasıl oluyorda bizim tutku derecesinde bağlı olduğumuz bu aktivite bu insanlar için böylesine bir çileyi ifade ediyor. Bunun nedeni bu insanların geçmişte balık tutma deneyimini tamamen yanlış bir şekilde yaşamış olmalarından yada böylesine güzel bir deneyimi hiç yaşamamış olmalarından kaynaklanıyordur. Dünyada ki tüm alkollü içeceklerin tadının ilk başta herkese kötü acı ve yakıcı geldiği malumdur. Ama tüm bu olumsuzlukların arkasında barınan hazzı hissetmek zaman içinde tekrarlanan ve uygun ortamlarda uygun şartlarda usülüne uygun olarak deneyim yaşamayla mümkündür. Gördüğünüz gibi rakı içmek ve balık tutmak arasında pozitif bir kolerasyon olup haz alma açısından birbirlerine çok benzer özellikler göstermektedirler ki bu yüzden çoğu balıkçı aynı zamanda iyi bir rakı içicisidir. İyi bir rakı içicisi olmak ise sandığınız gibi çok içmek değil kararını bilmekle alakalıdır tıpkı iyi bir balıkçının balık tutmakta kararını bilmesi gibi.... Rakı içmek ve balık tutmak arasında buna benzer bir çok benzerlik ve yakın ilşki söz konusudur. Lafı daha fazla uzatmadan sözümü bilinçli balıkçı olmak kadar bilinçli rakı içicisi olalım ki bizden sonra gelen nesillerde büyük balıklarla büyük rakılarla tanışabilsinler diye bitiriyorum.


    Rakı içecek olana bazı tavsiyeler
    Rakı aperatif bir içkidir mezesiz olmaz.
    Rakı fondip yapılmaz yudum yudum içilir.
    Rakı soğuk içilir ama içine buz katılmaz.
    Rakı içmeden önce çorba içilmez.
    Balıkla birlikte alınması mahbuldür, balık yoksa kırmızı et,oda yoksa tavuk eti ama mutlaka yanında et olmalıdır.
    Tek başına içilmemesi tavsiye edilir.İllede muhabbet şarttır. Efkar varsa canın çektiyse ancak 2 tek atılabilir.
    Heryerde herkesle rakı içilmez. Uygun koşul ve ortam kollanmalıdır. Mubabbete talip olanla içilir. Aşık olanla,aşk acısı çekenle,çok dertli olanla,kendini bilmeyenle ,adap erkan bilmeyenle, saygısızla,cahille,içmek için içenle,ALKOLİKLE, illede rakıdan zevk almayı bilmeyenle RAKI İÇİLMEZ.....
     
    Son düzenleme: 17 Eylül 2011