Dün akşam saatlerinde eski bir göl balıkçısı dostum yanıma uğradı laf lafı açtı Ferro yeni bir turna gölü keşfettim müsait olduğun vakit bir deneme yap demesi ile kurtlar kıprışmaya başladı hiç hasapta yokken sabah erkenden kalkıp adresi yoklamaya karar verdim vakit olarak avlağa varmak için geç kalmıştım fakat içimden bir ses aradığım trofeyi bu gün bulacağım yönünde idi azim ile at çek denemelerim başladı çok geçmeden 1-2 derken o müthiş vuruşu oltamda hissetmiştim 5 dk kadar mücadele ettim fakat sonuç hüsrandı gardım düşmüştü son denemelerde 3 balığı alıp bu günkü avımı sonlandırdım....
Şu gardın düşmesi olayında kaldım ben Feridun kardeş, az daha anlatsaydın ne oldu ne bitti? Misinan mı koptu,karıştı mı,yem neydi, yanında kepçecin yokmuydu, turnayı gördün mü kaç cm civarıydı timsahmıydı? Oof off bu kaçan balıklar..
Sevgili Rıfat avlandığım gölün tabanı çok pis o yüzden 15-18 gr civarında sahte ile avlandım turnanın ilk vuruşunu hissetmedim ve takıldı izlenimi verdi fakat balık kafa vuruşunu hisettirince misinamın ince olduğu için kalamayı açıp saldım balığı yormak için çek bırak sonrası takıldı işte o an gardım düştü son çare çekip kopardım.... Fakat 6-7kg arasında olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim... Kısmetinde ne varsa kaşığına o çıkar
Re: Ferudun abi tebrikler herzaman güzel balıklarla çıkıyorsun karşımıza. Darısı bizimde başımıza işten bi fırsat bulabilsem bende atıcam kışın sitresini ama koşullar el vermiyor
Ben anlamam arkadaş senin adın Turna Fero ise o balıkta ordaysa hala yakalar getirirsin önümüze o kaddarrrr!
Tebrikler.balıklarda güzel,avlakda güzele benziyor.avlağı söylemenizde sakınca yoksa özelden yazar mısınız.Hiç turna avlamadım merak ediyorum nasıl bir heyecan.Sazlıbosnada denedim ancak her yer katliamcılarla doluydu.Moralim bozuldu topladım takımları döndüm. nice güzel avlara rastgele...