dostlarla saroz avımız

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında balık kurdu tarafından paylaşıldı.

1. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Tüm katılımcıları ayrı ayrı tebrik eder ve bu güzel paylaşım için teşekkür ederim

2. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    4 saat yol, orada dağlar tepeler aşmalar. Zaten bitap düşer insan. Sizi tebrik ediyorum. Böyle meşakkatli balık tutmak herkese göre değil. Elinize sağlık.

3. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Senki aklıselim adamsın, bu tip karalamalara kanmaman lazım;) :D

Gözlerimiz seni aradı sevgili abim, kulaklarını da çınlattık bol bol:)

İnşallah hep birlikte yakalayacağımız levrekler de soframızı süsler.;) :)

4. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Sevgili Ali Kemal, teşekkür ederiz. Melanurlar farlı cam sahteler ve remixon muhtelif kaşıkları ile alınmıştır. İstersen kendi kullandığım ges resimlerini daha sonra ekleyebilirim.
    Teşekkürler, daha güzelleri size nasip olsun.
    Teşekkürler Erdinç, abi haklısın gerçekten yorucu, fakat bir o kadar da keyifli balık avıydı.

5. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

güzel ve aydınlatıcı bi çalışma olur ama bu bölümde konuyu dağıtabilir ilgin için teşekkür ederim başka bi başlıkta daha yararlı olucağını ve daha fazlşa çeşit sunulur ve üstünde konuşula bilir diye düşünüyorum Bu arada geçtiğiniz yerdeki ucurumun yüksekliği korku verici :D:D balık avı nelere kadir. Allahtan kazasız belasız geçmiş tekrar tebrikler

6. 56562

56562 xxx xxxxx

Tüm arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Arazi, hava, yol, deniz ve daha niceleri. Tüm zorlukları aşıp balıkları livara koymuşsunuz. Ellerinize ve yüreğinize sağlık. Bir sonrakinde sizinle beraber olabilmek dileği ile...

7. ozican

ozican Osman

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    2 kilo levrek
    Keyifli görüntüler, sabah sabah iştahımız kabardı. Taş tabakların patentini bir an önce alın, tebrikler...

8. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Bütün ekibe ayrı ayrı tebrikler,gerçekten çok güzel bir rapor olmuş.Resimlerde harika.Daha güzel ve zevkli avlar dileğiyle.
    Rasgele,

9. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Tebrikler, cok guzel melanurlar. Doga harika, rapor da cok guzel...

10. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    harikasınız ercan bu tehlikeli patikalarda bile avlak yerine ulaşmak bu zorluğu bu güzel raporla süslemek bütün yorgunluğu almıştır sanırım ;) ne kadar yorulduğunuz nasılda belli oluyor şennur kardeşim bile ayağa kalkmaya dermanı kalmamış oturduğu yerden kamış sallıyor:p :D

11. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Tek kelimeyle harikasınız tebrik ederim.Bu zorlu ve bir o kadar zevkli avlak yolunda belli ki hayli zorlanmışsınız ama balığın lezzeti ve birlikte avlanmanın,av coşkusunu paylaşmanın tadı herşeyin üstesinden gelmenizi sağlamış anlaşılan.Tekrar tebrik ederim,aranızda olmak vardı demiyorum bir gün mutlaka bir arada olacağız diyorum.Bol ve sürdürülebilir avlar dileklerimle,rasgele...:)

12. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    sağol hakan abim :) daha iyilerini beraber yaparız inşallah ( bu yasin çok kıskanç):D

teeşekkür ederim :)

teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun :)

teşekkür ederim :)

teşekkür ederim mustafa abi :) herşeye deydi doğrusu

teşekkür ederim aslıhan :) inan çok isterim birlikte av yapmayı. sen gelmezsen, belki bir gün ben....;) :)

13. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    evet abi, senin yokluğunda kıyamadım tutmaya :p :) ama melanur yakalamakta pek keyifliydi doğrusu. ne deli balık yahu :)

14. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Arkadaşlar tebrikler.

Hepsi tamamda buradan nasıl geçtiniz yahu?
    Ercan , bir ara görüşelimde bizzat Senden dinleyeyim bu macerayı.

15. Ayvalıklı

Ayvalıklı Zekeriya

En İyi Avı:
    Levrek 6880 gr.
    Cok guzel dogayla icice bir hafta sonu olmus. insan gercekten imreniyor baktikca. tebrikler.

16. simendifer

simendifer Sennur

Gözünü sevdiğimin Saros'u. :) Çok güzel, seyrine doyulmaz bir yer olduğu su götürmez ama bir o kadar da zor bir parkur. :p Bir de benim gibi yükseklik korkusu olan varsa, en azından oraları denemesin derim. "Sen denemişsin ama" diyeceksiniz biliyorum ama nasıl geçtim oralardan bir de bana sorun. Yukarıya doğru dimdik, duvar gibi tepeler, aşağısı uçurum ve bitimi deniz. Siz tam bu ikisinin ortasından, daracık ve yer yer geçişe zorlukla imkan veren yerlerden yürümek zorundasınız. Mümkün olduğunca aşağıya bakmamaya çalıştım ama o kadar güzel ki, bakmadan da duramıyor insan. Hiç sesimi çıkarmadım ama dönüş yolunda fotoğraf çekmek isterken, Ercan'ın beni daha kıyıya çekmeye çalışması esnasında (aşağı atacaktı herhal :p) ciddi şekilde korktum ve orda mecburen söyledim yüksekten korktuğumu, çünkü ben ilerlemek istemedikçe o çekiştiriyordu. Baktım gidiciyim, paçayı kurtarayım dedim. :D Peki değdi mi diye sorarsanız, kesinlikle değdi arkadaşlar, gerçekten çok güzel zaman geçirdik. Her ne kadar dönüşte pilimiz bitik olsa da, pişman değilim, yine olsa yine yaparım. :)

Gelelim balık raporuna; bendeniz her zamanki gibi bir tane bile balık tutamadım. Bu konuda da oldukça şaşkınım, zira Yasin bile balık tutup ben tutamıyorsam, bende bir problem var demektir. Ya da ikide birde benim balık hasılatımı soran ballinin yüce üfürükleri üzerime yapışmıştır. İkisinden biri ama henüz ayırt edebilmiş değilim. :):) Gerçi Yasin'in tuttuğu balıklar da sanırım kırmızı montun hatrına geldiler ama neyse "çamur atma" der şimdi, en iyisi susayım. :rolleyes:

Tüm bunların dışında; bizi ordan oraya sürükleyip balık yakalatmak için uğraşan, karnımızı doyurmak için balıkları pişirme zahmetine katlanan Tayyar ağabeye ve Murat'a, kendi adıma çok teşekkür ederim. Her ikisinin de iyilikleri yüzüne vurmuş insanlar olduklarını da söylemeden geçemeyeceğim. Turgay ağabey ve İlker'e de sohbetleri ve sohbet yanındaki sıcak çaylar için ayrıca teşekkürler. Üstelik sitedeki sürtüşmelerden sonra bir araya gelip konuşmamız da ayrıca iyi oldu, çünkü yüzyüze konuşmayı istiyorduk karşılıklı olarak. Aramızdaki anlaşmazlıkları da böylelikle çözmüş olduk, herşeyi konuştuk, bu anlamda da içimin rahatladığını söyleyebilirim.

Yanımızda olan herkese, bizi Saros'a taşıma zahmetine katlanan sevgili Günay'a da ayrıca teşekkürler. Dilerim kısa vadede tekrarını yaşamak nasip olur ve dilerim tüm arkadaşlarım da orada bulunma keyfini yaşarlar.

Öf yazdıkça yazıyorum, yine çenem düştü. :) Bıktırmadan kesiyorum arkadaşlar. Hepimize rast gelsin. ;):)

Bir kere ben orda kamufle olmuştum balıklar beni görmesin diye. :rolleyes: :rolleyes: :p

Son düzenleme: 16 Mart 2010
  17. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Çok güzel hareketler bunlar , alkışlıyorum tüm ekibi, nicelerinde beraber olmak dileğiyle

18. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Orkinos tutacağın içime doğunca, gayri ihtiyari bir şeyler fısıldamışım. İyi ki de öyle olmuş. 200 Kg orkinos seni alıp-götürseydi, üzerdin bizleri ablaci. Kararlılığın sebebiyle (aslında inadın:p :eek: ) oltayı bırakmayacağın kesindi.:eek: :(

19. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Birden koca bir orkinosun peşinde su kayağı yapan Sennur manzarası canlandı gözümde,

Sevimli :p :p :p

20. simendifer

simendifer Sennur

Ben de, beni kurtarmaya çalışan balli ve Murat'ı canlandırdım da şimdi gözümde, gerçekten çok şirin. :D:D