arkadaşlar dragos burnundan maltepeye doğru sıyırtma ile pakamut alınıyormuş eğer bilgisi olan varsa sevinirim bende gitmeyi düşünüyorum
dragosda sabah palamut arkadaşlar ben 21 ekim 2006 (saat sabah 7:30) da dragos ışıkların karşısında bi arkadaşın rapala ile palamut tuttuğuna şahit oldum gerçekten iştah kabartıcak bi balık yakaladı bende bayramdan sonra bi deneme yapıcam aynı gün bende iskeleden (kum iskelesi) sabah gümüş öğlen bolca mezgit aldım bir kaç arkadaşta zargana için attılar onlarda 3 er 5 er zargana aldılar güzel bi gündü ayrıca gümüş çaparisine bol miktarda çinekop yavrusu (yaprak) takıldı bilginize sunarım...
yapıyor kardeşim ama dragos limana doğru sıyırtmayı boşver çapariş ile bile yapıyor benim takım aldığım balıkçı sabah 04:30 dan itibaren o tarafta çapari yapıyor ve iyi sonuç alıyorlar bilgilerinize...
Burçin rapala çapariden daha verimli olmazmı? saat 4:30 da çapariyle zor olmazmı acaba? hava karanlık anlamında söylemek istedim. Balık hangisini daha iyi görür ve atlar acaba? Rasgele
valla hocam rapalada yapıyorlar ama çaparide oluyor keyif nasıl isterse bu arada ben bayramın 2. günü çubuklu hayalin önündeydim ve çapari ile palamut yaptık onun haricinde anadolu yakasında beykozdan tuzlaya pek balık yok!! ama ufak tefek şeyler istiyorsan onlar her kıyıda mevcut (istavrit,ispari,izmarit,mezgit,gelincik) lüfer,çinekop ararsan direk avp yakası...
Dün akşam sahilden geçerken saat 20:30 gibi dragos sahilde balık tutanları gördüm. Yanlarına gittim duruma bakmak için. Durumu sorduğumda Palamutun olduğunu söylediler. oldukça çok balık tutan vardı. Benim bir huyum vardır kimsenin livarına bakmam o yüzden tutulan balıkları göremedim Yem olarak istavrit ve hamsi kullanıyorlar. Rasgele
Saat 22:00 dan sonrada ben oradaydım köpekbalığı yakalamışlardı duvarın üstünde duruyordu hayvancağız. bize bişi tıklamadı.
başlamış... arkadaşlar, yeni aldığım bir habere göre bizim sahil şeridinde balık başlamış... geçen 2 günde kartal koçtaş önünde rapala ve yemli ile almaya başlamışlar çineleri.. bu akşam kısmetse bizde dragos tabeladan atışlara başlıyoruz hadi hayırlısı...