Evet işte en sonunda geldi çattı ama saat bir türlü 17:00 olmuyor sanki.. Bugün dükkanımızı erken kapayıp abim ve birkaç arkadaşlar 24 saatlik bir balık servenine atılacağız.. Akşamdan hazırladığım mısır unu çilekli pudingli vs yemleme karışımım nasıl sonuç verecek merak ediyorum. Ayrıca Rakılı mısırımıda deneyeceğim en sonunda.. Elimden geldiği kadar foto çekmekeye çalışacağım.. Artık pazartesi günü sonuçları yazarım.. Dediğim gibi dualarınız benimle olsun.. Sezon açılışısının acısı çıkarmak istiyorum..
Gökhan bakıyorum ki şu yazılı ifadeden bayağı konsantre olmuşsun olaya ..tamamen beyin bu konuda.. hazırladıklarına bakılırsa da neredeyse ufak bir kayıntı sofrası. gibi bu sazanlarda amma kıymetliymiş ha.. artık tutarsın yani..
Balık avım tam bir fiyaskoydu.. Hiç kimseden tık çıkmadı. 2 kere vuruş aldım ama nafile.. Sadece bir çok şanslı arkadaşıma gelen 1kg civarından aynalı yüzümüzü güldürdü.. Ondan başkada tutan olmadı gölette İnşallah başka bir avda.. Resimler için üzgünüm sinirden çekmedim foto.
Sağlık olsun Gökhan, önemli olan balık gelmese bile o bekleyişi, o heyecanı, o ümidi taşımış olman. Seni stresten uzaklaştıran balık avı ve o güzelim doğa yeter bence. Keşke bulunduğun yerin resimlerini çekseydin, manzara resimlerini de seviyoruz biz... Balığa gidince sinirlenilir mi hiç, stres atıp gelinir. Dedim ya, sağlık olsun. Bu defalık kısmetin yokmuş ama daha sonra sana çok güzel avlar nasip olur inşallah... Rast gelsin...
merhabalar arkadaşım... dualar içten olmamış galiba şaka biyana bu olay hepimizin başına gelen bişey içini ferah tut birdaki sefer inşallah rasgelsin
Evet haklısınız sağlık olsun.. Birde 10 tane takım kaybettim. Aşırı takıntılı bir göletti. Hep ağaç kökleri vardı suda..