http://www.avmarketi.com/asp/product/18358/Ryobi-Trapper-MS88A3F-suni-balik-88mm Abi 24 numarası stokta yok, 35 alsam veya kırmızı kafa olanını alsam iş yapar mı sence?
Furkan, modeller arasında çok farkediyor mu bilmem ama, ille de 88mm olandan almak zorunda değilsin bence. sonuçta levrek büyük ağızlu hayvan ne görse atlıyor, 108 ve 112 mm olanlardan da alabilirsin bence, onlar 3 iğneli ama aynı dolgun yem hissi mevcut. 112mm olanların formu çok güzel bence
acaba 13 numara benekli altı kırmızı sardalya taklidi nasıldır? 19 numara süt beyazı da güzel görünüyor gerçi ama bilemeyeceğim şimdi. çok fena bu sahte beğenme mevzuu.
Evet diğerlerinin formu da çok güzel, ama 8 cm olanın desenleri biraz daha farklı sanki 24 numarada. Gerçi pek farklılık olmaz, levrek bu nereye atlayacağı belli olmaz .
Sen de benim gibi sabah suyuna niyetlenip, akşam suyuna kalanlardansın anlaşılan. Sahteler güzelmiş. Trofelere kullanmak nasip olur inşallah.