Sevgili Can ve Aret kardeşler, güzel avınızı tebrik ederim,yeni tekne Beyaz Martı hemen alıştı, zaten bu işi bilen boğazın ustaları da olunca demek ki lüferler de alınıyormuş....Beyaz Martının avlarını izleyen müdavimlerinden biri oldum bile...... devamını bekliyoruz....rastgelsin genç ustalar.
Minik lüfer. Bir zaman önce hani öyle pek eskiye de gitmeye gerek yok geçen yıl mesela 20 cm "lüfer" için - ki yasal boy güya - milletin melediği günler aklıma geldi de acı acı gülümsedim. Lüfer bu yahu, hemi de miniklerin en miniği. Tebrikler kardeşler, daha daha miniklerine, gönlünüzce inşallah.
can tebrikler güzel balıklar afiyet olsun ama arkadaşlarla geçen zaman 1 başka zaman hele o zaman bir de av daysanız en kral zaman
Biz fuarda ter atalım siz lüferin tozunu atın... Az kaldı geliyorum farkı kapatmaya! Aret'i yeniden sahalarda görmek mutluluk verici, senin de yeni teknenle güzel avlara imza atmaya başlaman ayrı bir sevinç. Kol gibi kofanalara, tokmak gibi baltabaşlara, bacak kadar levreklere inşallah...