Herkese merhaba, dün birkaç saat balığa gideyim dedim, avlamak istediğim balık Tatlı Su Levreği ( Sudak ) idi, 2 adet 2 köstekli dip oltasına ölü balık yavrusu taktım ve attım.Bir kaç saat de at çek yaptım.4-5 tane burda çivi diye tabir edilen 15-20cm arası balık yakaladım, hepsi suya iade edildi, bir tanesinin resmini görüyorsunuz aşağıda, büyük balık hiç gezmiyordu nedense vuruş bile alamadım.Kısmet deyip eve döndüm ,herkese rastgele... [/URL][/IMG]
göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkürler. Yalnız yakalayıp saldıklarınız dip oltasına mı düştü yoksa at-çekle mi geldi?
Bir kaç haftadır aklımda olmakla birlikte, havaların yeterince ısınmamış olması sebebiyle erteliyorum. Sanırım bir kaç hafta sonra canlanma başlar. Bırakalım Sudaklar biraz daha büyüsünler o zaman kadar
Yakaladıklarımı at-çek le aldım, diplerede vuruş oldu ama sanırım balık küçük olduğu için yemi alamadı.
Yakup bey aslında Sudak için sizin şu Gökhüyük Obruğuna gitmeyi düşünüyorum ama bir türlü fırsat bulamadım.İlk defa da gideceğim için bol zaman olmalı avlağı bulabilme açısından kısmetse bu yıl deneyeceğim...
Suların biraz daha ısınmasını tavsiye ederim. Çünkü önceki yllarda edindiğim tecrübelerime göre, Haziran ve Eylül ayları arasında daha hareketli oluyor. Birde akşam üzerleri ve Dolunaylı gecelerdede güzel av veriyor.