Abilerim heppinize selamlar dün akşam Hadımköye misafirliğe gitmiştik , gittiğimiz abi'de balıkçı. Balık muhabbeti ederken bir iddiaya girdim onunla 1 saat içinde 2 balık tutarım diye Şansıma güvendiğimdende değil bu hafta balığa gidememişliğin verdiği hırstan. Baraja gittik ben hemen yemimi takımımı hazırladım. tam 15'dakikada 1 aynalı sazan geldi.ondan 20 dakika sonra falanda ikinciyi çektim. Şansım yaver gitti bütün gece balıkta kaldık ama ben suya atmadım oltalarımı çünkü nasibimi almıiştım buyrun resimler .. Balıklar suya geri salınmıştır ..
tebrikler sevgin kardeşim hadımköymü dedin? Biz istanbulda aynalı tutmayalı uzun zaman oldu doğrusu burayı merak ettim bana özelden yeri söylermisin?
kardeşim öncelikle balık çok güzel istanbulda 1 senedir oturuyorum arnavutköyde kara sazandan turnadan bıktım ama aynalı çıkaramadım gizli kalmış dakikada 1 turna çektiğim göldense 15 dakikada 1 aynalı çekmeyi ercih ederim bana mesaj atrsan sevinirim mekanla ilgili sana benden saklı gizli turna balığı gölü tiyosu bekliyorum
eline sağlık ne zamandan beri baraja gidicemdiye kendımi zorluyorum ama bakalım şu ramazan çıksın kamp niyetli sabahlamalı bi av cıkıcaz inş.. tekrrdan tebrikler=