Dün Gece Karakulak Avım ( Alanya )

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ozzyjen tarafından paylaşıldı.

1. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

Evet avlandıgımız bolge kumluk ve hafif kayalık... yani hem kum var hem kaya.. Ama nadiren balık alınıyor uzun zamandır...mırmır çıkması lazım ama çıkmıyor herzman...

2. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Rastgelsin diyelim o zaman... :)

3. ozican

ozican Osman

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    2 kilo levrek
    Benzer sıkıntılar Mersin'dede var, yani hiç olmazsa yüzümüzü güldüren mırmırlarla eve dönüyorduk bu sene onlarda verimsiz, tebrikler.

4. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

Sağolun sizede rastgele...

5. beko07

beko07 BERK

2 hafta önce pazar gittim alanyaya denizi gezmeye..Dalgalıydı deniz ama dalganın patladığı yerin gerisinde ki kaya arkasından atan biri Sargoz çekti bir tane epey kısır sanırım şu sıralar..Bu durum hertarafta böyle serik kundu örnekköy heryer kısır havalardan ötürü..ama kundu tarafında 8-10 metrede mırmır var arkadaşlar bilginize.

6. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

evet ama havanın kotu denızın dalgalı olması av açısından iyi birşey fakat yınede balık cıkmıyor...

7. olcayelemir

olcayelemir olcay

selam mustafa! kardeş ben kemer bölgesinde yaşıyorum,bir otelin iskelesinde her gün bu turna denen namussuzları yakalamaya çalışıyom ama bi türlü yakalıyamadım,hergün ortalama 200 atış yapıyorum ve 15.20 defa rapalamı kovalıyor iskeleye kadar kovalıyor,2şer 3er adet şeklinde geliyolar ama bi türlü almıyorlar,yapışmıyorlar,kapmıyorlar,ne yapayım ?belliki benden yana bi eksiklik var ne dersin ne yapayım?