Teşekkür ederim Başışcım.Bekleriz mutlaka. Teşekkürler. He he Teşekkür ederim.Abi ben tutmayacağım demedim ki Tutup salıcam.Yani her an dülger raporu gelebilir
Estağfurullah abi.Seni gördüm ya o gün onun şansıdır Teşekkür ederim.Hele birde çıkardığı sesleri duysanız Teşekkür ederim.O hüzünlü şeyin kavurması bir lezzetli oluyor ki sorma
Teşekkürler Vedat Abi.Pazar günü geldim bi ara limana bakındım sana tekne ordaydı sen yoktun.Hafta sonu birşeyler içelim beraber.Saygılarımla.
Ayhan Abi,Seninle burada karşılaşmak ne kadar hoş bir süpriz.Nasılsın Abi iyisindir umarım.Beraber bir balığa çıkamadık ya hala içimde uhdedir.Ama söz bir dahaki sefere kayıktan aşağıya indirmeyeceğim seni.Anne ve Babaya çok selamlar öptüm ellerinden.
Teşekkür ederim daha iyileri sizlere nasip olur umarım.Dülgerin lezzeti konusunda ise tamamen hemfikiriz.
Ayhan Abi,Seninle burada karşılaşmak ne kadar hoş bir süpriz.Nasılsın Abi iyisindir umarım.Beraber bir balığa çıkamadık ya hala içimde uhdedir.Ama söz bir dahaki sefere kayıktan aşağıya indirmeyeceğim seni.Anne ve Babaya çok selamlar öptüm ellerinden. _______________________ Teşekkür ederim Bora kardeşim . Mesajdan notlar alınmış, selamlar iletilmiştir. kendine iyi bak. Görüşmek üzere