Sazana Devam 2 Av Ekibi :Özgür,Ferhat,Umut,Buğra Avlak :Amasya Civarları Avlanan Balık:Sazan Aslında ramazan sonrasına bırakmıştık birdahaki sazan avımızı.Taki 1 arkadaşımızın hadiiiiiii demesiyle bütün planlar bozuldu.Zaten az bir gazlık halimiz vardı hadiiii kelimesi hepten ateşlendirdi bizi.Gidelim gitmeyelim,yok ramazan yok sıcak falan derken bir baktıkki çoktan Amasya yolunu yarılamışızhihi Havzadan eksiklerimizi tamamladıktan sonra tekrar koyulduk yola.Yol boyunca aklım son avımda orada kaçırmış olduğum trofedeydi.İnşallah birdaha vurur ve alırım diye düşündüm hep. Amasyadaki arkadaşı aradık geliyoruz dedik ilk başta inanmadı.Sonra inanınca onuda heycan bastı ve hazırlıklarına başladı.Yol boyu yer yer yağmurlar yağıyordu.Olsun dedik sıcak değil serin hava daha güzel olur.Vardık amasyadaki avlağımıza.Sulamadan dolayı barajdaki su seviyesi iyice azalmıştı.Çok üzüldük bu duruma.Alışmıştık söyütlük mevkinde av yapmaya ve iyide sonuçlar almıştık.Olsun dedik bundada hayır vardır,heycanla kampımızı kurduk oltalarımızı suyla buluşturduk.iftar vakti yaklaştı hala tık yoktu.İftarımızı açtıktan sonra semaver muhabbet yağmur derken sabah ettik.Gündüzde yer yer yağmurlar devam etti.Hala oltalardan ses seda yoktu.Temiz hava aldık yeter bize içimizdeki av heycanını azalttı derken zil ötmeye başladı.Güzel bir sazandı.Avımızı tek sazanla tamamladık.Geçirdiğimiz güzel bir günün ardından sayının önemi yoktu.Kazasız belasız samsunumuza ulaştık.Tüm arkadaşlara kazasız belasız bol trofeli avlar dilerim.
İstediğiniz verimi alamamışsınız ama bende böyle olduğunda temiz havayla ve tabiatla moral buluyorum. Keyfinizde yerindeymiş fotolardan belli oluyor gerisi hikaye. Daha iyilerini tutmanızı dilerim...
Keyfli bi gün geçirmişsiniz en azından tesellisinide almışşınız daha keyfli ve daha bol avlar dilerim
Çok keyifli bir av olmuş gerçekten. İmrendiren türden avlar bunlar. Samsunspor atkısı renk katmış. Ben de gittiğim pek çok yerde bizim atkıyı açar fotoğraf alırım. Geçen ay kuzenimin gönderdiği samsunspor atkısı ve logolu kupalar da odamın süsü oldu. Anadolulu balıkçılara selam olsun
Çok teşekkürler Cüneyt kardeşim.Samsunspor bizim parçamız olduğu için her gittiğimiz yerde gösteriyoruz sevgimizi.Bizim parçamızdan objeler odanı süslediği içinde ayrıca teşekkürler.Bizdende Bursamızın timsahlarına selam olsun.
abi tek de olsa balık maksat muhabbet güzel vakit geçirmek samsunda gidebileceğim avlaklar ve kullanacağım yemler hakkında yardımcı olur musun özelden mesaj atamıyorum o yüzden buraya yazdım maildende ulaşabilirsin abi nacigulersen@hotmail.com saygılarımla