Arkadaşlar bu gün iş dolayısıyla karşıya geçtim vapurla. Sarayburnu civarında felaket istavrit (iri hem de balıklar) akını var. Vakti olan arkadaşların bu fırsattan yararlanmasını önemle rica ederim.
rica ederim hamdi abi ne demek. Simendifer sana da bol balıklı iyi tatiller. Benden sana tavsiye fazla balık tutma ki antalyalı arkadaşlar seneye de buyur etsinler seni.
Ben kuzuyu tutarım, Ümit tekneye çeker Kuzu onu çekecek değil ya Önder, teşekkür ederim iyi dileğin için... Ama kuzu yalan olursa Antalya'lı arkadaşların şansı yok, seneye yine oradayım
Rica ederim ne demek. İnşallah istediğin balığı yakalarsın. Ben tatile olta götürmediğime pişman olmuştum. Sen sakın olta götürmemezlik yapma. İyi eğlenceler tekrar.
hamdi abi artık sennurmu kuzuyu ceker yoksa kuzumu sennuru ceker gorecegiz haberlerde izlersen antalyasa balık insan kacırdı diye bilki kuzu sennuru tutmuş sennur kuzuyu degilneyse inşallah tutarsınız
abi ben ümiti kanlı canlı gormedim sadece forumda resimlerini gordum bence oyle bir durumda kuzu pişman olur kendini tekneye atar
zaten görmüş olsaydın bana hak verirdin. Hamdi daha iyibillir. Çeşmede botla karaya çıkasıya kadar akla karayı seçtim.....
ilk defa şurda balık var diye bir mesaj duydum. kuzular geliyormudur nedir. sağol önder önerin için. ama bu balıklar neden cumartesi pazar kaybolup hafta arası çıkıyorlar anlamış değilim yahuu.
abla haftanın beş günü oltaya yakalanmamak için didinip duruyorlar ee tabii efor kaybediyorlar iki gün dinlenmek hakları tabii arada gelsinler her hafta tatil cok yaw biz ancak hafta sonu gidebiliyoruz