Merhaba dostlar... Gerçekten çok güzel bir site Herkezin ortak noktası aynı Bölgemle ilgili sormak istediğiniz bişey varsa seve seve yardımcı olurum dostlar saygılar....( Abant,gölcük,hasanlar barajı,eflani,büyük melen,akcakoca,aladağ,tortul yayla göleti,seben göleti,yeniçağ gölü,kuru göl,efneti gölü)
Hemen ilk soruyu sorayım. Geçen pazar Akçakoca da idim. yaz kış son derece sık gideriz. Hatta bu hafta sonu için yine düşünmekteyiz. Ama orda av denemedik hiç. Sadece Hamsi ye gidip balık yiyoruz. Doğa restorantta kahvaltı yapıyoruz Aktiviteler denize girmekte dahil bunlarla sınırlı. Orası için tavsiyeleriniz olursa sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..
Degerli avcı dostum cadayl.... Şu an Akcakocada acayip palamut var (biz bunlara cingene palamutu diyoruz) nedeni normalden birazufak olması... Hamsi'nin sahibi Ali beye palamuta çıkmak istediginizi söylerseniz size kiralamanız için bir tekne ayarlayacaktır Akşam serininde denize açılabilir ve balıkcı arkadasın teknesinde bulunan çapari ler ile palamut tutabilirsiniz...Öte yandan karabun karasu arası eylül ayını ortalarında sahilden kalkan oltası atıp(sabah erken saatlerde) güzel kalkan balıkları tutabilirsiniz....Denize nerde giriyorsunuz bilmiyorum ama benim kale mevkiinde yazlıgım var doğa ile iç içe bir yerde denize gireyim diyorsanız, edilli agzını tercih edin derim ... saygılar.
hoş geldin paylaşım için teşekkürler benim de bir sorum kalkana normal dip oltası mı ikili veya üçlü iğne yem olarak ne kullanıyorsunuz
Kalkan oltası.... Degerli avcı dostum, biz kıyıdan kumsaldan atıyoruz kalkan için, genelde çapari modeli atıyoruz oltamızı... en alta çapari kurşunu üstüne kalkan balığına uygun iri 3 adet kanca.... yem olarakta istavrit ve ya mezgit kullanıyoruz ortadan bölüp.... Saygılar.
Hoşbulduk.... Değerli avcı dostlarım (balıkçı,Smyrna,kral balıkcı,borayto,simendifer) teşekkür ederim.... Hoşbulduk