Selam Burhan kardeşim Maşallah güzel bir albüm yapmışsın ,çok güzel balıklar tebrik ederim seni,Nede olsa usta balıkçı fazla söze ne hacet. Kutlarım kardeşim devamını bekliyoruz .yanaklarından öpüyorum, Sevgilerimle, Allaha emanet ol.
tebrikler Burhan abi valla o timsahlar pardon turnalar özellikle müthiş paylaşımınız için teşekkürler ellerinize sağlık
Beni herkes yanlış anladı sanırım kimseye saygısızlık etmek istemedim saygısızlık ta etmem zaten eğer yanlış yaptıysam kusura bakmayın resimleri gönderirkende ayrıntılı bilgi verirseniz böyle eleştirilere maruz kalmazsınız böyle sert tavır takınmanıza da anlam veremedim doğrusu tekrar özür dilerim
Özür dilemeni gerektiren bir durum yok Serdar'ım. Arkadaşlar yalnış anlamışlar seni. Sorduğun soruda her hangi bir art niyet olduğunu düşünmemekle birlikte, ben olsam bende aynı soruyu sorabilirdim. Düzceli abimizde çok olgun bir şekilde cevaplamış sorunu zaten. Keyifli paylaşımlar...
tebrik ve selam burhan kardeşim ellerin dert görmesin.Bundan sonra balıkta sana takılmalıyım galiba.. Yok yok benim abim daha iyi (sazan58) sana yakışır kardeşim. Babaya çok selam ellerinden öperim. Devamı varmı timsahların Kendine iyi bak Allaha emanet ol..görüşürüz
merhaba serdarım senin saka dediğin şeyi öğrendim ona bizim burada( kasnak)diyorlar ama resimdekilerin onunla arasında dağlar kadar fark var biraz dikkat etseydin anlardın neyse bu arada sakayı öğrenmiş oldum.
bir işten zevk almak istiyorsan ....önce cevrendekiler zevk alacak..bence sen bunları aşmışsın kardeşim....tebrikler.......