e-bay'dan bir makina

Konu, 'Makineler' kısmında CoNTRoLLeR tarafından paylaşıldı.

1. cssturk

cssturk Cenk Bişgen

Favori Kamış:
    Bir sürü Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    Turna
    Volkan sen biraz işi terten yapmışsın sanırım :) ama zararı yok.

Direk paypal'dan konu açtığın için o konu yine ebay'e yansır ve takip edilir.

ayrıca üstüne su içmene gerek yok. bu satıcı ile paypal üzerinde yaptığın alışverişlerde 2000 dolar gibi bir çeşit sigorta var. yani eninde sonunda paranı geri alırsın. 2 ay kadar sürer belki ama sonuçta sorun olmaz.

2. yolgezer

yolgezer Volkan DENİZ

Favori Kamış:
    LINEAEFFE TURNAFRESH
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    turna-3 kg.(uluabat gölü)
    o zaman beklemeye devam diyeceğim ancak 17 mayısta son bulacak bu dispute. ondan sonrası yapılacak birşey yok. kapanan tartışma bir daha açılamaz diyor; ya escalate yapılacak ya da konu taraf olan kişi tarafından kapatılacak. bende escalate yapamadığım için sorun burda başlıyor işte abi.
    demiştim az önce ancak demin bir mail geldi.
    Dear Volkan Deniz, You have chosen to escalate your dispute to a PayPal claim. By endingcommunication with the seller, you are asking PayPal to investigate thecase and decide the outcome. As part of our investigation, PayPal willreview any communication you may have had in the Resolution Center.
    ....
    ....
    ....
    devam ediyor ve olayın paypal tarafından takibe alındığı, gerekirse bilirkişi vs dende yararlanılacağı falan yazıyor.
    yardım eden herkese çok teşekkür ederim...

Son düzenleme: 14 Mayıs 2008
  3. ozan

ozan Ozan

ebay da negatif yorum yapanlarla satıcılar iletişim kurmuyorlar. daha sonra mal almak istediğinde problem yaşayabilirsin. çünkü orada satıcılar herşeyi konuşarak çözmek istiyorlar

4. ozan

ozan Ozan

bende iki 3 makine aldım ikisi artırmadan biriside artırmadan makine aldığım bir satıcının tarifi üzerinden 3. makineyi görmedim ama eminimki hiç bir problem olmayacak. iletişimi koparmamak lazım. adamlar sigorta için istedikleri parayı gönderme parasına zaten sigorta dahilmiş diye geri gönderdiler.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=160234905702

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=150241605363

Son düzenleme: 14 Mayıs 2008