ne diyon abi bu kötü oldu o zaman ama sirkülerde şimdilik ne gözüküyor yada yani yasaksa nerde duyruluyor acaba?
benim bildiğim bu gibi durumlarda valiliğe valilikte jandarmaya yazı gönderiliyor yani sorulması gereken jandarmadır en iyi onlar bilir
Göletin Adı 1 Merkez-Korucuköy Göleti 2 Merkez-Eskikadın Göleti 3 Merkez-B.Doğanca Göleti 4 Merkez-Uzgaç Göleti 5 Merkez-Keramettin Göleti 6 İpsala-Kumdere Göleti 7 İpsala-YeniKarpuzlu Göleti 8 Keşan-Dokuzdere Göleti 9 Keşan-Mercan Göleti 10 Keşan-Muzalıdere Göleti 11 Keşan-Mecidiye Göleti 12 Keşan-Kocadere Göleti 13 Keşan-Koruklu Göleti 14 Keşan-Boztepe Göleti 15 Keşan-Kavakdere Göleti 16 Keşan-Kadıköy Göleti 17 Keşan-K.Doğanca Göleti 18 Keşan-Çamlıca Göleti 19 Keşan-Beğendik Göleti 20 Keşan-Y.Muhacır Göleti 21 Keşan-Karasatı Göleti 22 Meriç-Merkez Göleti 23 Meriç-Kavaklı Göleti 24 Meriç-Küpdere Göleti 25 Meriç-K.Doğanca Göleti 26 Uzunköprü-Kavacık Göleti 27 Uzunköprü-Başağıl Göleti 28 Uzunköprü-Beykonak Göleti 29 Uzunköprü-Kurtbey Göleti 30 Uzunköprü-Bülbüldere Göleti 31 Uzunköprü-Değirmenci Göleti 32 Uzunköprü-Yağmurca Göleti 33 Uzunköprü-Gazihalil Göleti 34 Uzunköprü-Çiftlikköy Göleti 35 Uzunköprü-Kavakayazma Göleti 36 Havsa-Osmanlı Göleti 37 Enez-Çavuşköy Göleti Yukarida isimleri bulunan göl ve göletlere balık bırakılmıştır .Tatil için veya avlanmak için trakya bölgesine gelicek arkadaşların bilgilerine önemle sunulur. NOT: AVLANMA YASAĞI İLE İLGİLİ HENÜZ ELİMİZE ULAŞAN BİLGİ YOKTUR .TÜM BALIKÇI DOSTLARIMIZIN BU BARAJLARDA AVLANIRKEN GEREKLİ MERCİİLERDEN BİLGİ ALMALARI DAHA İYİ OLACAKTIR. SAYGILARLA
hüseyin abi dün yerel gazetede dsi, ait yukarıda adı geçen göletlere balık salındığı yazıyodu acaba yasak mı yasaksa ne zaman başlar. dün arkadaşlarla bi çözüm yolu üretemedik diğer konuda avlanırken zaman sınırlaması varmı olarak yazdım o konu hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim
Aslında 37/2 nolu sirkülerde değişiklik yapılmadan, bu tip uygulamaları doğru bulmuyorum. Sanırım bu konuda koordine olamıyorlar. Sirkülerde değişiklik yapılmalı, ondan sonra da balık bırakma işlemi yapılmalıydı... Dilerim, bu tip sorunlar, halkı da muallakta bırakmadan, koordine olarak kısa vadede çözümlenir...
ilginize çok teşekkür ederim. Yakaladıkları zaman cezai işlem hemen yapılyor ve dsi ve köyişlerinin sayfalarında av yasağı ile bilgi verilmesi gerekiyor değil mi