Ben, Halaoğlu Yusuf ve Süt Kardeşim Turgut’la malzemeleri hazırlayıp saat 4 gibi yola çıktık. Yolda giderken arabanın tüm camları açık olmasına rağmen resmen çöl sıcağı esiyordu. Oruçta olunca yola çıktığıma pişman oldum ama yola çıkmıştık bir kere. Süloğlu ilçesinde bir marketin buzdolabı kısmında biraz kendimizi serinletelim dedik olmadı. Baraja gider gitmez kendimizi suya attık. Sudan çıkmak istemedik. Su bizi kendimize getirdi. Tabi ki tedbiri elden bırakmadık. Suyun dizimize geldiği yere kadar gidip suya oturduk. Sonra sudan çıkıp oltaları suya atıp iftar hazırlıklarına başladık. Yem olarak sülük, canlı yem ve mısır kullandık. Sahuru da su kenarında yaptıktan sonra eve doğru yola çıktık.
Kısmetse eylülde bende gelcem edirne tarafına,süloğlu nasıldır balık konusunda hiç bir bilgim yok.Değermi gittiğime?
Tebrikler güzel görüntüler.. Ramazandan sonra böyle bir masa kuracaksın :hungry: birde arap şükrüden şarkılar çalacak arka planda :laughing: Rastgele..
Mestu abicim harika bir rapor olmuş. O sabah tam yanınızdan geçtik ama ben seni tanıyamadım hatta bir kişi çadırdan çıkıyordu sabahın il ışıklarında selamlaştık acaba o senmiydin Ortam gerçekten güzel uskumrular tavuk masa hepsi birbirinden güzel görünüyor. Balıkta var daha ne olsun
Süloğlu Barajı sazan ve yayından çok levrek avında çok bereketli bir yerdir.Mert kardeşim o benim hala oğlu Yusuf tur.Ben sahurdan sonra arabanın içinde uyuya kalmışım.Hakan Bey biz Arap Şükrü'den çalmıyoruz ama çevredekilerin müziğinden istifade ediyoruz.Soframız bereketli idi ama içeceğe vurunca kendimizi yemeği yiyemedik.Mert Kardeşim,bende kamp malzemesi çok.Ehli Keyf birisi olduğumdan hazırlığımı yapmadan yola çıkmam.Kervanı yolda değil evde önceden düzerim.
Yorucu ama zevkli geçmiştir tahminen. Güzel bir ortam olmuş. Balıklar da tutulmuş. Tebrik ederim. Niceleri nasip olsun.
Anladım abicim bende severim kamp olayını önümüzdeki hafta hava durumuna göre bizde o civarlarda biyerlerde sabahlayabiliriz. canlı yem attınızmı o gece Mesut abi ?