Sabahın ilk ışıklarında yapılan bir av. Tahmini olarak 2 saat sürdü gayet keyifli ve güzeldi. Av sonunda 3 levrek ve 4 turna hapisimizdeydi. Sadece 2 turnaya el koyuldu ve geri kalan balıklar kendi ortamlarına iade edildi. Malzeme olarak: Çeşitli turna kaşıkları ve döner kaşık ile avlanıldı. Pek fazla detaya giremedim sabah sabah iş yerindeyim onun içinde kusura bakmayın Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Ne kusuru Mert kısıtlı zamanda güzel bir av gerçekleştirmişsin,hastalık işte sabahın köründe av yapıp sonra işe mi gittin ne iyi bir zamanlama yapmışsın zira burada sabahın ilk ışıklarından beri tatlı bir yağmur var sanırım ilerleyen saatlerde oralara da yağacak
Aynen Ertan abicim öyle yaptım. Dediğin gibi büyük bir hastalık ve çok güzel bir avdı benim için. Haftada bir iki kez gidiyorum aslında ama kaydedeğer pek balık yok bu aralar sıcaklardan dolayı. sanırım suyun biraz daha serinlemesi gerekiyor. Şuan burda hava açık ama akşam üstüne ne olur bilemem ufak bir yaz yağmuru güzel olur aslında biraz serinler ortalık mis gibi bir koku Yorumun için ayrıca teşekkür ediyorum..
Herkese selamlar ben istanbulda yaşıyorum ankara da kesikköprüde yakalıyorduk. oraya gelmek istiyorum bana oranın adresini verirseniz sevinirim..Turna tutma hastalıgı var bende gercekten beğendim cevap verirseniz sevinirim yada başka yerlerde olur turna balığı olsun iyi günler
Mert hayırlı olsun, tebrik ederim. Çifte yakışıklıların gözalıyor. Yeşili, güneşi ile sanki İlkbahar mevsiminden kesitler var. Hatta "yok canım bu Mert'in önceki avlarından olsa gerek" diye de düşündüm. Kaşık Mepps Aglia sanırım. Turna alması ilginç, ilk kez rastladım. Renk ve numarası hakkında bilgi verebilir misin? Selamlar.
Yok yok abicim bu sabah gerçekleştirdim bu avı dumanı üstünde yani. Gördüğün yerlerde bol bol çeltik tarlaları var belki onlar yanıltmıştır seni su seviyeside olması gerekenden fazla Bu arada kaşık senin dediğin gibi mepp 3 no kaşık sarı renk kırmızı boncuklu. Bir çok turna kaşığı denememe rağmen en güzel döner kaşıklar iş yapıyor burda
Sa kisa surede guzel av gerceklestirmissin tebrik ederim. Avlandigin yeri sorun olmazsa ogrenmek isterim . Avin daim olsun