geçen hafta c.tesi günü arkadaşım fatih ile düştük yollara hava kapalıydı yağmur kokusu vardı ama biz balığın hastası olduğumuz için bizim için ne hava nede çektiğimiz çileler alıkoymuştu akşamüstü 5gbi attık oltalarımızı gece 10,30da bi yayın aldık doğru hapise 60cnm sbh 6,30çadırda yatıyoruz bi şangırtı zil yerde hemen oltayı aldım elime başladım çekmeye gelen kuzu tam 95cm oda hapise sonrada bi sazan oltamızı ziyaret etti diğer yayın 60cm olduğu için geri salındı üstümüze yağmuru yedik çok üşüdük ama emeğimizin karşılığını aldık bu ilk halim Uploaded with ImageShack.us avlaktan görüntühttp://imageshack.us/photo/my-images/442/img0874uo.jpg/ kuzen ve partnerim fatih http://imageshack.us/photo/my-images/708/img0875if.jpg/ aldığım balıklar Uploaded with ImageShack.usü balıklardan sonraki sevinç alıkoyduğum yayın Uploaded with ImageShack.us
Balık yakalama aşkı olmayan biri bu raporu okusa delirdiğinizi düşünür eminim. Fakat benzer çileleri çeken insanlar olarak birbirimizi iyi anlıyoruz Şöyle 1.5mtlik yayınlarla dolu raporlara inşallah, tebrikler
Tebrikler Coşkun daha büyüğüde denk gelir inşallah.. bu arada ne tarz olta kullandın ve yem neydi paylaşırsan sevinirim.. rastgele..
bu Yayın işi beni gerçekten geriyor tutanı görünce helal sana paşam diyesim gelir. Valla helal olsun nice büyük avlara inşallah
ustam tebrıkler daha buyugunun nasip olması dileğiyle... avlandıgın yeri(göl, ırmak gibi) ve olta takımını da açıklarsan bizleride bilgilendirmiş olursun..Teşekkurler
yorum yapan herkese teşekkürler takım olarak şamandıra yapıp altına 1,5metre misineye iğne bağladım ve sülük taktım balıklar havsa simit gölünden yakalandı
Hemşerim tebrik ederim.Benden sana tavsiye balığı nerede yakaladığını söylemesen iyi olur.İyi bir balık yakalanan yer duyuldu mu talan ediliyor.
Oraya ağ atmak imkansız gibi birşey çünkü havsaya uzaklıgı 2km jandarma kontrolü oluyor. Ayrıca gölün etrafı hiç boş kalmıyor. Kışın dahi balık tutanlar mevcut o gölde bu zamana kadar ağ çekemediler şimdiden sonrada çekemezler . İnşallah tek temennimiz bu