Öncelikle herkese merhaba. Sizlere, aynı avlakta 3 gün ara ile yapılan 2 avımı sunacağım. İlk avımı, 1-2 gün önceden planlı bir şekilde kuzenimle gerçekleştirdim. Gün öncesinden tüm ekipmanımızı hazırlamıştık. 21.07.2012 / Cumartesi saat 19:00'da avlağımıza ulaşmıştık. Hava kararmadan oltalarımızı su ile buluşturduk. Sakin geçen bir gecenin ardından 22.07.2012 / Pazar sabahı 07.30'da beklenen zil sesi duyulmuştu. Balığımızı alıp Edirne'ye döndük. Uploaded with ImageShack.us İkinci avım, 25.07.2012 / Çarşamba gecesi saat 23.00'da bir arkadaşımın marketinde oturup balık avı sohbeti yaparken alınan ani bir kararla oldu. Saat 01.00 olmuştu ve 26.07.2012 / Perşembe gününe geçmiştik. Marketi kapayıp ekipmanlarımızı topladık. Saat 03.00 civarı Edirne'den avlağa doğru yola koyulduk. 03.30'da avlağa varmıştık. Oltalarımızı yine su ile buluşturduktan sonra sabah 07.30 ve 08.00 olmak üzere yarım saat ara ile 2 tane yayın balığımızı almıştık. Saat 09.00'da avlaktan Edirne'ye döndük. Uploaded with ImageShack.us Yeni av raporları ile tekrar görüşmek üzere.
Merhaba, Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama 2/2 tebliğe göre yayında boy limiti en az 90 cm , kişi başı avlanma adedi ise 1 dir... Fotoğraftan boy tahmini yapamıyorum, limitler dahilinde ise ellerinize sağlık, tebrik ederim... http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php
Teşekkür ederim. Kamışlar Alba Star Leader 3234 (3mt). Makineler Alba Star Atom 80. Misinalar SUFIX DUO-CORE 0.45mm. Yem olarak sülük kullanıldı.
Balıkların sadece bir tanesi boy/kilo limitinin altındadır. Her iki avdada iki kişiydik. 2/2 tebliğe göre %5 küçük boylara izin verilir.
takım olarak dipmi kullandınız yoksa mantarlı takımmı kullandınız ? birizz bilgi verirmisiniz bu konuda
ayrıca sekizbıyık olarak bilinen,suratında 8 bıyığı olan cinsinin limiti ise 50 cm dir.ben daha cok o cinse benzettim.tebrikler.
abi 4.5 5 kg nin altındaki yayınların yakalanmasından yana değlim çünkü yumurta bırakmak için yeterli erginliğe ancak bu kilolarda ulaşıyorlar...bu seferlik böyle olmuş *** bir dhakine dikat eder ve inşallah çok dha büyüklerini yakalarsınız yayın avı hemzevkli bir okdarda eti lezzetli bir balıkdır....rast gele.
İlk önce avlanacağımız bölgeyi minik küspe parçaları ile yemledik. Yayın yavru balıkta yediği için yavru balıkları da avlanan bölgeye çekmek önemlidir. Daha sonra sülüklerimizi iğnelerimize takıp oltalarımızı su ile buluşturduk. Kullanılan takım şu şekildedir; Oltadan gelen misine==-50gr kurşun==-kilitli fırdöndü==-40cm çelik tel==-3'lü iğne & sülük
Sağol Mert abi Cumartesi zaten allah kısmet ederse beraberiz. Ayrıntıları bol bol konuşur bu avlağa da beraber bi operasyon yaparız
Aynen gideriz bi ara. Ben cumartesi için arkadaşla konuştum gelemiycek büyük ihtimal ikimiz kaçarız olmazsa bir kaç saatliğine