tebrikler güzel paylaşımınız için av öncesi iyi hazırlanmışsınız vallah:hungry: balıklarda güzelmiş,nicesine rasgelesiniz
bunlar evet bulgar sazanıda olarak geçen havuz balıkları bu balıkları ne yaptığınızı sorsam ayıp olurmu acaba
Maşallah av esnasında yenilen bir öğünden ziyade, evdeki akşam yemeği gibi sofranız. Çeşit çeşit yapmışsınız ve bu akşam yemeğinde eve köfte siparişi vermeme sebep oldunuz. Afiyet olsun... Perch boy olarak çok güzelmiş, devamını dilerim...
Sizlerinde bayramı kutlu olsun.Bulgar Sazanlarını ben pek sevmiyorum.Tadı yok.Çok kılçıklı.İstilacı bir tür.Konu komşu istiyor.Resimlerden özeniyorlar.Balığı adam gibi bir balık zannediyorlar.Bu balığın bulunduğu yerde aynalı ve pullu sazan popülasyonu çok azalıyor.Semaver için tutuşturmalık bir çuval odun aldım.Hava serin olacak dedik o yüzden bir çval meşe odunu aldım.Ama hava çok sıcaktı.Izgara ile uğraşmayalım dedim eşim sağolsun evde yemeleri hazırladı.Ben bir gün önceden arabayı yüklerim.Araçdan indirmesi saatimi alır malzemelerin.12 TL ye aldığım gölgelik çok işime yaradı.