Edirne'de sülük

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında srtnmrc tarafından paylaşıldı.

1. srtnmrc

srtnmrc Sertan

arkadaşlar yayın için sülük arıyorum, edirnede satan yada toplayabileceğimiz bataklıkları bilen varsa yardım ederse sevinirim, şimdiden teşekkürler..:thumb:

2. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    Arkadaşım hoşgeldin öncelikle.

Sülükler çamurda yaşarlar, her hangi bir çamurda değil,salıklı çamurda,çamur çok yumşak kaymak gibi olması lazım,çünkü soğukta ve sıcaklarda yaşama ortamını çabuk ayarlayabilmesi için,derinliğe girip çıkması lazım.Böylece vücut ısısını tam olarak dengede tutabiliyor.Sülüğün vücut ısısı çok önemlidir,her şeyi ona bağlı.Çiftleşmesi yumurtalaması,ve vücudun dışındaki Bakteri oluşuması buna bağlıdır.Çamurda yaşarlar.Çamurda daha fazla bulunduklarında.o bölgeyi biraz genişletirler sıkışıklığa gelemezle.5000 metre karelik bir göle,siz oraya kendiliğinizden 100-200 KG sülük serbes bıraktığınız takdirde, ona yakın sülükler orasını terk ederler.Gölün dibi yumşak ise,yer altından başka sulara karışabilirler.Gölün kenarlarından nemli çimlerin arasından başka bir yere varana kadar,yada yolda kuraklıktan ölürler.Bu iki imkanı kulanamassalar, sitres den 1 - 2 haftada ölürler.Suni yapılan havuzlarda bu ölümler devamlı görülmektedir.Sülükler kendi çevresine göre,nufus dengesini ayarlama uzmanı olmuşlardır.

3. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba sizden tam bir sülük uzmanı olmuşsunuz,yazdığınız bilgiler ve ince detaylar,taktire şayan tek kelime ile;bilgi birikim araştırma sonucu edinmiş bilgiler,değerli bilgileriniz için teşekkürler.

4. kamil alkan

kamil alkan kamil

küçükdöllük köyünde bulabilirsin.

5. srtnmrc

srtnmrc Sertan

valla bir sülük bu kadar güzel anlatılır, epey tecrübe var belli. teşekkür ederim. birde bunları toplayıp satanlar var, asıl bana onlar lazım edirne merkez için bilen varmı acaba?

6. srtnmrc

srtnmrc Sertan

Teşekkürler Kamil, bi tanıdık bulayım hemen ordan..