arkadaşlar sizlere edirneden bazı resimler sunacağım burda ,edirnenin tarih kokan fotograflarında geçmişe dalıcaz birlikte ,tava ciğerinden camilerine,nehirlerinden ,kliselerine,türbelere ,kırkpınara,köprüler buram buram edirne kokuyor tabi meşhur tava ciğeride unutmadım işte fotoğraflar
rapor yok erdem bugün 3 tane israil aldım ,gidiyom 2 saatliğine her gün giderim balığa işten sonra siz bi gelin kalırız 1 gün yemlem felan alırz balık
Oh ne güzel biz hergün gidebilsek bayram yaparız burda..İnşallah diyelim be abi baktın geliriz bigün dayanırız kapına
nehir 2 km eve hergün ordayım yarın sabahta kısmetse ordayım saat 10 gibi gidecem 2 tane olta alıyorum kamış+makina , biri tek iğne hamur diğeri küspe altı mısır ve kuru üzüm balık yok ama bulgar sazanı çıkıyor
Abi her gittiğinde biryeri yemlesen?Bir tek sazanın alışcağı gibi kuru mısırla mesela belki sazan yakalayabilirsin..
mest oldum çok güzel fotolar.fatih abi nedense bu fotolardan sonra edirnede mi yasasam düsüncesi basladı bende
haklısın savaş abi tutabilsek balık koyacamda ,henüz yok daha ama gümgür gümbür geliyorum ama üstümdeki karabulutları kaldırarak ,efsane yakında geri dönecek
haydi fatih bi sağlam açılış yapta kopup gelelim sizin oralara. resimler harika elline sağlık. sıra balıklarda rast gelsin