Canım kardeşim Bahadır en iyi avının kofana olduğunu gördüm,bizim buralara fazla lüfer düşmez o yüzden lüfer avcılığını hep ikinci planda tuttum ama çok zevkli av verdiğini biliyorum birgün bu avı yapmak istersem o engin tecrübelerinden yararlanmak isteyeceğimden emin olabilirsin.Sevgilerimi sunuyorum.
Sevgili miçom; 40 Mandrake gücündeki hipnoz yeteneğinizi devreye soktuğunuzu düşünüyorum,çünkü pazartesi gecesi 23:00 sularında durup dururken birşey beni dürttü sanki kendimi bir anda kayıt formunu doldururken buldum inanın çok ilginç bir durum karar vermeden kendiliğinden oldu,ama iyiki oldu şu anda bir sürü sıcacık mesajlar aldım ortam çok güzel.Balığa çıkma konusuna gelince şu üzerimdeki uyuşukluğu bi atayım ondan sonra vira bismillah derim.
Sevgili arkadaşım Sebati; tekne ile yapılacak bir avdan bahsediyorsanız 3 köstekli takımlarımı tam ölçü veremeyeceğim ama 80 cm civarında(boy) yaparım,ana beden 28 - 30 luk köstekler 26 lık ultra asso veya eşdeğer nylon misinalarla yapıyorum,sorunuzu daha açık sorarsanız daha çok yardımcı olabilirim.
Aramıza hoşgeldiniz kaliteli balığın bereketli olduğu bir yerde avlanıyorsunuz büyük balıklı avlar rastgele
Teşekkürler Bana tüm içtenlikleriyle sıcacık hoşgeldim mesajları yazan Müjdat,Aşkın,Tarkan,Barış,Ethem,Diren,Şeref,Ercan,Koral,Murat,Bahadır,Erdal,Hüseyin,Recep,Murat 41, Kemal,Sebati,Eşref,İsmail,Cahit,Ali arkadaşlarıma ve ayrıca aktivasyon mailim için bana yardımcı olan Avcı Perdeci arkadaşıma çok çok teşekkürler.
Bülent abi hoşgeldiniz.inşallah ileride körfezle ilgili bilgi ve tecrubelerinizden yararlanırız.bende.akçayda fırsat buldukça avlanmaya çalışıyorum