tebrikler sedat yengeyede tebrikler bu arada walla güzel bir gün yaşamışsınız bravo diyorum ve afiyet olsun nice avlara dileğimle rasgele...
İnciraltı'nı sabah size devretmişiz demek ki Sedat Biz de 3 arkadaş akşam 8 den sabah 8 e kadar oralardaydık, sadece 8 parça mırmır alabildik, lidaki ve çupradan eser yoktu kısmet sizeymiş afiyet olsun
Şimdi ablanızı balıkçı yaptım ben sinek avlıyorummu diyorsun senSonrada gelip ben balıkçıyım dersin bizeAblaya tebriklerimizi ilet.Sende bırak oltaları.Kalem al eline yazar ol.Bi kitap yaz
ooo Sedat abii,abi imreniyorum sana,bu kadar enerji bunca yaşam dolu olmak hakketen yaşamayı seviyorsun be abi...ama yenge de sıkı balıkçı imiş.hiç gücenme ama senden daha iyi gibi sanki
tşk ederim haydar...yok be gülüm gücenecek bir şey haklısınız bu konuda e abi benimle başlıyan bir gün illaki süslenecek bi yerlerde
Kardeşim tebrikler,balıktan gel balığa git yetmedi arkasından pikniğe.Helal olsun nediyim rastgelsin.
Abi olta elindeki fotoğrafın halini belli ediyo... Sanki 1 ay denizde kalmışsında karaya dalgalarla sürüklenerek gelmişsin gibi... Hani isteksiz...................... ..........mış hesabı Anladın sen onu
deme be o kadar da değil canımm o görüntüde attığım her oltamda ispariler başına üşüşüyorlar at çek yem tak ohooooo dedim topunuzun soyuna kibrit çöpü kendi kendime bıdı bıdı yapıyordum hatun çekmiş balığı, resimleride çektirdi, akşama rapor yaparsın diye de taşı koydu....saldır olm sedat çek bir tane diye diye o anda karelenmişim...sanırım bu anı da o hissetmiş olacak ki hişştt diyip resmimi çekti