buz yaz hepbirlikteyiiz bende bundann sonra aktif konumdayım altınoluktayım bu yaz ekim veya kasıma kadar yemleme konuunda balıkçı ve benim güzel yorumlarım var yemleme bölümüne bakarsan görürsüün zaten sardalyanın yem olarak kullanılması konusunda bu işallah hep birlikte daha zevkli avlara çıkarıs sizde balıkesir team ile tanışır ve aramıza katılırsınız
İlk defa Bu yaz Altınoluğa gideceğim. Daha önce gitmediğim için denizini ve balığını bilmiyorum. Buluşur tanışırsak sevinirim. 15-20 gün sonra oradayım. Selamlar.
O zaman bir tarih kararlaştıralım, "24 Haziran Pazar" uygun olur mu hepimiz için?? Bu çevredeki tüm arkadaşları beklerim, buluşma yeri ==> Altınoluk balıkçı barınağının ordaki fener. saatini daha sonra belirleriz duruma göre? İlginiz için çok teşekkürler... Evet başka katılımlar bekleniyor... Bu arada yemler ve yemleme bölümünden sardalya işini öğrendim, Edremitten daha yakın bi yerde mamun satılıyor mu akçayda falan?
Siz, ben, Hayati abi üç etti diğer iki kişi kim? Biz en iyisi liste yapalım 1. 2. 3. 4. 5. diye. Katılacak arkadaşlar adını bu listeye eklesin
1.Ben (Malumunuz ) 2.diren 3.grandi 4.Burhaniyeli 5.tekess Şimdilik bu kadar ama büyük bi organizasyon olmasını dilerim tabii ki... Katılmak isteyenler ismini eklesin listeye
Balıkesir ve çevresi konusunda sanırım yem konusuna değinmiştik. Orjan'ın önündeki derecikte mamun bulunuyormuş dediler. Bu yaz gidince bakacağım. Bir de mırmır çipura için çağanoz ve midye bulundurmakta yarar var. Görmeyeli gurme olmuş bu balıklar, her yeme gelmiyorlar, onlara açık büfe yem hazırlamak gerek
Denizden aldığımızı denize verelim oda bize daha fazlasını versin kalamar körfezde gerçekten iş yapıyor ama deneyin siz yem sıkıntısı yaşarsanız eğer.
Valla he! Yemek seçiyor bu balıklar! tabi bol buldular ya Bu arada kalamarı geç, kalamar anca bize yeter mis gibi (!) sülüne,boru kurdu, mamun,tavuk göğsü,sardalyamız var