Ildırı -karareis arasında balık ciftlikleri var , yakınına girebildigin bir ciftlige yanas fakat o bolgede oyle yengec falan kullanırsan bos donersin benden soylemesi.YEm konusunu biraz arastır.Ben de bu sene bir arkadasdan tavsiyeler aldım o bolgeye has.Sana diyecegim yem konusunda cesit bulundur yanın da dogruyu bul ama yengec hayatta is yapmaz ciftlik yakınlarında..
önerilerin için teşekkürler dostum yem konusunda özel bir tavsiyen varmı yada takım konusunda özel iş yapan bir takım felan??
Abi Bostanlı iskelesinin oraya git dilediğin kadar kaya balığı tutarsın, istersen yem bile atma, kaya balığı dünyanın en gerzek balığı olduğundan çıplak iğneye bile gelir.
Abi aynı şey değil ki; bu bir alt kültürdür. Her ne kadar Bostanlı KSK'ye bağlı olsa da balıklar yine de kendilerine has bir atmosfer yaratmışlar, arada fark var yani. Üstelik 80'ler nere 2000'ler nere, biz değiştik de balıklar değişmedi mi yani?
Didim -Altınkum için yardım Lütfen arkadaşlar haftaya inşallah altınkumdayım ve 1 ay kadar kalacağım. bugüne kadar istanbul civarında avlandım. ege de daha önce hiç deneyimim olmadı. yüm takımlarımı götürmeyi düşünüyorum. ayrıca arabam da olacak muhtemelen. bu zamanda ve sezonda keyifli bir tatil ve bol hikayeli bir tatil için ne önerir, ne tavsiye edersiniz.
ilk önce ege ye hoş geldin ,bende bu bölgede avlanırım size Akbük'ü tavsiye ederim balık çiftliklerini geçtikten sonra uygun bulduğunuz bir yer olabilir,şansınızda varsa iyi çipura alırsınız,illa Didim'de kalcam diyorsanız liman iskelesi sabah ve akşam üstü iyi balık yapar iyi avlar
hedef kitle diye birşey vardır, benim hedef kitlem kaya balığı değil haa kaya barbunu çıkan biryer biliyorsan onu söyle.
altınkumda bi gece sabahlamıştık.. kaldığımız pansiyonu bulamayınca gece baya güzel balık çekenler vardı ama onlarda pek durmadı..saat 12den sonra bence daha iyi av verir o kumsal..bizim deneme şansımız yoktu o an için NOT:yem olarak tavuk göğsü ve sülünez kullanıyorlardı. bol şanslar bol ballıklar..herşeyden önce İYİ TATİLLER
kıyıdan avlanacaksanız. eski foça veyeni foça arasında bir koy var derin ve kayalık bir bölge. iri ısparoz ve karagöz çıkıyor gündüz çıkıyor .akşam çupra çıkabilir. eski foçada gemilerin olduğu .yani sabah erkenden gemilerin üstüne çıkıyorduk. sardalye barsağını yem yapıyoruz orda. kefal. karagöz .sarpa .gopez çıkıyor
altınolukta çipura avlanmak mümkün mü ? Altınoluk ve küçükköyde çipura avlamak mümkünmüdür? Bilgi verirseniz sevinirim...
Altınolukta denizde yüzerken 1 metre derinlikte gözlükle dibe bakarsan bol bol lidaki, çipura, mırmır,kefal,levrek görürsün ben yüzerken altımda geziyolardı, şahsen içim gidiyordu
Merhaba, önecelikle aramıza hoşgeldiniz. Profilinizden imza ayarlarınızı yaparak isim, yaş, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi yazarsanız seviniriz. Tanışma bölümünden kendinize yeni bir konu da açarsanız, hem size hoşgeldin demiş hem de daha yakından tanımış oluruz. Keyifli paylaşımlar dilerim...
Geçen sene şahit olduğum bir olay; Altınoluk-Küçükkuyuda kıyıdan kefal için olta (kıbrıs takım)atan arkadaşın oltasına sırtından 400 gr lık çipura takılmıştı. Balık Muhtemelen hareketlere gelmiş ve küçük balıklara saldırırkende kancalara takılmıştır.Yanlız ben pek çok sefer denediysemde başaramadım.Bilginize...