Herkese bilgileri için teşekkürler 24 haziran da fırsatım olsada gelebilsem ama imkansız,size bol şanslar ve iyi avlar.. Değerli bilgilerinizi için teşekkürler.Anlıyorum ki denemeye değer...
Balığa Her Zaman Gidilir Nasılsa, Sen Sınavına Konsantre Ol, Başarılar Dilerim Sana Ve Sınava Girecek Herkese...
kıyıdan balık avı ıcın sıgacık azmak burnuna gıt bugun 2 ad mırmır 3 adet cıpra ve 6ad ısparoz hemde essek aldım
Kardeşim bu aralar pek bir şey yapamadım Bu hafta altınoluk organizasyonu var oraya gideceğiz sonrasında bodrum yapmayı düşünüyorum katılmak istersen haberim olsun
haftasonu derken hangi günler altınoluk için? evdeki organizasyonu yapabilirsem sizin organizasyona katılmak isterim programı biraz anlatırmısın.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=10562&highlight=alt%FDnoluk bu linkten gerekli bilgilere ulaşabilirsin kardeşim
kardes ben gecen sene didimde kıbrıs olta ile bol miktarda kefal aldım daha önce kıbrıs kullandınmı bilmem ben ilk defa kullanmıştım tutmasından çok ekmeğin etrafında gezinip didiklemelerini seyretmesi zevkli gelmişti
hocam hiç uzaklara gitme derim ben, geçen mart ayında tam kaprisin önünde (kış sezonu olduğu için içeri girebilmiştim) çok güzel çipura aldım kırmızı kurtla 10 adet,ayrıca levrek ve kefalde alırsın diye tahmin ediyorum) sabah herkes uyurken bir şansını dene bana sonra teşekkür edersin, bu arada olurda şansın yaver gitmezde vuruş alamazsan tam karşınızda balık çiftlikleri var o çiftliklerin orda güzel çipura alınıyor,ama yem mamun olursa daha verim alırsın, bunları nerden biliyorum derseniz nerdeyse her hafta oralardayım saygılar
urla kıyıdan avlaklar Bu hafta radikal bir karar alıp urlaya yerleştim izmirden iskele tarafındayım teknem cesmede getirmem 10 günü bulacak acıkcası buralarda pek avlak bilmiorum kıyıdan avlanmak icin mırmır vs... cıkabilecegim uygun yerleri urlayı bilen arkadaşlar önerirse cok sevinirim özellikle gece rahat av yapabilecegim yerler varsa tarif ederseniz sevinirim
çupra,levrek,kefal için ne tür olta kullanmam gerekir (dip oltası,şamandralı takım vs).Birde kıyıdan kaşıkla, rapala ile iş yaparmı hangi balıklar çıkabilir.didim'de boru kurdunu,mamunu nereden bulabiliriz.bunları bulamazsam tavuk ciğeri veya toprak solucanı iş yaparmı.şimdiden teşekürler...
çeşme urla arası yardım lütfen Arkadaşlar, kısmetse cumartesi akşamdan bir arkadaşla balığa gidicez.Kıyıdan geceleme yapabileceğimiz fazla takınak olmayan bildiğiniz yerler var mı? Eğer yardımcı olursanız sevinirim.Hangi yemleri kullanayım vs..İnşallah ben de tuttuğum balıkların resimlerini burada sizlerle paylaşırım.Şimdiden teşekkürler. Rastgele..