zeytineli de çok iyi çupralar çıkıyormuş ama hiç gitmedim bi deneyin eminim tutarsınız. kaynaklar sağlam.
izmirde av arkadaşlar pazar günü narlıdere tarafına avlanmaya gidicem yer ve yem konusu hakkında herhangi bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsınlar şimdiden tşk
Manisa merkezden misin Osman Arkadaşım Birde yaş felan kaç meslek ne bende Manisa merkezdenim Bi topraaaam daha geldi beaaa
yok ben alaşehirdenim arkadaş cumartesi sünnete gidicemde 3 gün kalıcam onun için bilgi istemiştim namık arkadaşıma da bilgi için tşk ediyorum
arkadaşım ben yeşilyurt kasabasındabelediyede memurum 2 aylık izinim varda onun için biraz av yapayım die düşündüm yaşım da 28
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=4027&highlight=zeynel Arkadaşım bu linkten avlak noktana yakın olan yemcilerden yem temin edebilirsin. Yemci Zeynel in numarası var orda o bölgeye yakın ve iyi yemcilerdendir. Bu arada imza ayarlarınızı yaparsanız (yaş isim memleket kan grubu gibi) hitap konusunda kimse yanlış yapmaz ve daha hızlı bilgi alırsınız.
serdar kardeşim size iyi avlar altınoluk organizasyonuna gelemiyorum benim için çok uzak kaldı orası inşallah daha yakın yerlerdeki organizasyonlarda görüşürüz. sana ve katılan herkese rastgelsin iyi avlar
Urla-çeşmealtı tarafında artık eskisi gibi balık yok.İskele mevkiinde oturduğunuzu söylemişsiniz.Tavsiyem Tansaşın arkasındaki limanın içinden avlanmanız.levrek ve kefal çıkıyor oradan. Birde orada eski kemik hastanesi var şu an urla devlet hastanesi(ada).onun arkasında doktorlar kampı vardı şu an kapalı ve girmek yasak.bir yolunu bulup içeri sızarsanız adanın en uç noktasına gidip oradanda avlanabilirsiniz.orası iri mırmır ve çipura yapıyor ben şahitim. Urladan özbeğede gidebilirsiniz.15,20 km ilerinizde.
Bodrum-Yalıkavak Merhabalar; Bodrum-Yalıkavak taraflarında Kıyıdan Avlanabilecegim yer varmı ? Gecen sene Fazlasınla araba turları yaptım giriebildigim yerlerde girdim denedim bir tatmin edici sonuca varamadım bulamadım. Paylasim İcin simdiden Tesekkurler Saygılar.
Bodrum güvercinlikten açılarak açıktaki kılınçların çiftliklerinin etrafını deneyebilirsin kardeşim...
bodrum demir de avlanabilirsin orada sakin ve güzel koylar var avlanmak için bodrum gündoğandan olgun