baki abicim çok geçmiş olsun şifalar dilerim çok iyi düşünmüşsün karaburun güzeldir sen yeterki karaburuna yerleş ve tekneni al biz zaten seni hiç yalnız bırakmayız selamlar
izmire hoşgeldiniz sakin bir hayat rahatlıkla sizi sağlığınıza yeniden kavuşturur.önemli olan hayatta varılacak yer değil o yere nasıl ulaştığınızdır.balıkçılık iyi seçim ama belgelere ihtiyacınız var sanırım şimdiden kolay gelsin.tercihiniz ahşap tekne olmalı bence
Karaburun sizin için en doğru tercih olacaktır.kısa bir sürede eski sağlığınıza kavuşacağınıza emin olun.eşsiz bir doğası ve harika bir denizi var. Karaburunda sadece olta balıkçılığı yaparak geçimini sağlayan insanlar bile var.Balık açısından çok bereketli bir yer.
Altınoluk için av bilgisi lütfen. Selam dostlar. 22 Temmuz'da eşim ve arkadaşlarla Altınoluk'a gideceğiz. Kısa da olsa bir tatil yapalım dedik bu sene. Maksat güneş, deniz, dinlenmek ancak biliyorsunuz ki olta takımları olmadan esas dinlence olmuyor İlk defa gideceğim bu bölgede nerde ne balık çıkar bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. Çipuradan yana ümitliyim ama bakalım Ben de dönüşte resimleri sizlerle paylaşırım inşallah. Saygılar...
rastgelsin aslında bölge ile ilgili fazla bilgim yok ama uzun zaman önce bir defa avlanmıştım altınolukta. ne adamakıllı takımım vardı ne de oralarda ne yem kullanıldığına dair bilgim. gidip 0,20 lik ucuz bi misine 5-6 tane 7,8 numara iğne alıp geçerken bir balıkçıya uğradım niyetim karides varsa alıp yem yapmaktı ama yokmuş adam bir kalamarın kollarından birini kesip rastgele dedi yolladı beni bir de ince ince kesti onları sağolsun. limana gittim hafiften rüzfar olduğu icin elimde sadece el oltası varken dış tarafa atamadım. limanın içinden yarım saatte 7-8 parça küçük mırmır yakalayıp dönmüştüm. işin kötü yanı ben o zaman daha çok yeni başlamıştım balıkçılığa ve daha önce hiç yakalamadığım bu balığı tanımadığım için ben tanımadığım balığı yemem diyerek salmıştım sen yakalarsan afiyetle ye hadi rastgele
altınolukta limanın içine olta atmak yasak ama dış kısmına atabilirsin yem konusunda la-traviata haklı tedarikli gelirsen iyi olur bu mevsimde ne tür balık olur bilmiyorum ama çıpra,levrek ve zargana tutmuşluğum var birde limandan değilde şahin deresinin denize aktığı kayalıklar var orada avlanırsan daha iyi olur rastgele diyorum.
Erdek'te Balik Avi AĞUSTOS AYINDA TATİL MAKSADIYLA 1 HAFTA SÜREYLE ERDEKTE OLMAYI PLANLIYORUM. SİZ SEVGİLİ DENİZ VE BALIK AVI SEVDALILARININ BÖLGE İLE İLGİLİ TECRÜBELERİNİ AKTARMALARINI BEKLİYORUM. BÖLGEDE ÇIKAN BALIKLAR, ÖZEL AV TEKNİKLERİ, KULLANILAN YEM ÇEŞİTLERİ (KIYIDAN RAPALA RANDIMAN SAĞLARMI?) İLE İLGİLİ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM. HERKESE BOL ŞANSLAR VE İYİ AVLAR......
Merhaba Aytaç Erdek te bulunacağınız mevsim itibarı ile levrek,karagöz,çupra,mırmır avlayabilirsiniz.Yem olarak sülünez,boru kurdu,teke ve midye en verimli olanlardır.Takım olarak klasık dip oltası uygun olur.Rapala bandırma çevresinde kıyıdan pek verimli olmuyor(nedenini anlamadım )albanın 2 numaralı kaşığı levrekte en verim aldığımız sahtedir.yer olarak ilhanlar köyü sonrası ormanlıya kadar olan bölge koyları iyi av verir.bunun dışında erdek girişi çöplük mevkii,edincik altı ve çirkinçavuşköy avlakları iyi av verir şimdiden rasgele sorun olursa yaz
arkadaşım birde kayaların suyla temas ettiği yerde yarım midye gibi bir şey var tam adını bilmiyorum yakamoz diyenlerde var.eti serttir iğneden hemen çıkmaz geçen sene çupraları o yemle aldım
Erdal kardeşim, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim benim için aydınlatıcı oldu. teşekkürler
merhaba erdek benim için vazgecilmez tatil yerlerinden biri hele arac girmeyen kordon muhteşem erdekte genellikle karagöz ve izmarit yakalardım özellikle izmarit erdeğin belli bölgeleri midye yatagı oldugun dan izmarit yataklarını yakalam cok kolay rastgele
Selam profiliniz kısmından imza ayarlarınızı yaparsanız size hitaplarımız daha doğru olur. Bakın benin bilgilerim aşağıda yazıyorad,katıldığınız yer,yaş,kan grubu
çok güzel ...çok şirin bir yer...erdek ,narlı ,paşalimanı adası,konya boğazı...bir zamanlar çooooook balık yakalardık
Herkasa S.A. Öncelikle Herkese Merhaba; İzmir Körfezinde Kupes,levrek,kefal,zargana avlanabilecek yerler nereler?Acaba...