Kıyıdan yada tekneden farketmez abicim !!! İzmir limanında, Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular vapur iskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan saha içerisinde her türlü su ürünleri avcılığı yasaktır.
bi bak abi sana mı inanayım gözlerimeme limanın orda herkes 20 kişi vardı hatta biri bi kefal almıştı 3 kg civarı yaa
Fevzi sen gözlerine inanma ağabeycim. Aşağıdaki linki tıkla 12 nci maddenin (6) bendini bir oku tamam mı http://www.balikavi.net/dokuman/sirkuler372.php
Bana inan Sirkülerde İzmir körfezi yasak diyorsa yasaktır O kefali filan alanlar yasakları çiğniyorlar Sirkülere bakmak için TIKLA
Millet yasak olduğunu bilmiyor. Etrafta uyarıcı bir yazı yada levha yok Bilseler tutarlar mı Bak sen de yeni öğrendin bundan sonra sende başkalarına öğret ki tutmasınlar Tabi sende tutma oldumu kardeşim.
kıyıdan biraz zor narlı iskeleden çapariyle istavrit yapıyor. ancak kıyıdan zor. genelde tekneyle açıktan alıyorlar. bu zamanlarda uskumru başlayabilir. ilhanlar köyü açıkları tekneyle verim alabilirsiniz.
Boşver narlıda istavridi Şimdi yeni (tek zaten) mendireğin kıvrım yeri(dirsek) varya...... ordan paşalimanı na doğru dön.... ikinci yüksek tepe(adada) olan yere doğru 60-70 metrelerde kayalık var oradan güzel karagöz ve eşkine gelir yakına düşerse mırmır olur... ama akşam hava kararırken Rastgelsin
Fevzi kardeşim. birisi kendini balkondan atıyorsa sen demi atacaksın... güzel kardeşim? millet tutuyor ama yasa dışı ... vicdanı elveriyor demekki .. bu onların sorunu.. kabahat onlarda ve o bölgenin yasa takipçisinde..küllüm yanlış işler.. sen boş ver oraları az daha git ileriden tut..vicdanın rahat olsun kardeş..
altinolukda balikcilik sevgili arkadasim...Altin olukda yakalayacagin baliklar basta cipra ve levrektir,,LEVREK icin kursunsuz olta ve sardalye kullanmani tavsiye ederim..gunesin batmasindan 30 dakika once ve battiktan sonraki 1 saat senin en sansli olacagin zamandir..cipra icinde kursunlu olta veya kamis kullanarak kiyidan 30-40 m gibi uzaga atman gerekir..B en oralarda cok levrek aldim..umarim sende yakalarsin...sansin bol olsun,,kullanacagin misina 40 dan az olmasin..hadi bol sanslar
Fevzi kardeş sen körfezi boşver: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=8973&highlight=g%FCm%FCld%FCr adresinde uzunca bir mesajım var onu da bir oku bakalım
ayvalık & tavsiye selamlar, ayvalığa tatile gidiyorum... ne çıkar buralardan, nasıl olta kullanmalıyım, yem olarak ne kullanılır? yardımcı olursanız sevinirim. 1 senedir balık tutmadım desem yeridir. fırsatı değerlendirmek istiyorum... rasgele...
Ayvalıktan bir yeğenimiz vardı sana yardımcı olacaktır.Yanlız dikkat et babasının yakaladığı balıkları gizlice suya atıyor seninde başına gelmesin.
Selamlar öncelikle, siteyi takip ediyordum ama üye olabilmek bugüneymiş. Ayvalık'ta avlayabileceğniz balık türleri şunlardır: Kefal, isparoz, levrek, mığrı, çipura, mercan, palamut.. Kıyıdan deniyorsanız Patricya yarımadasının kıyılarından kamış ile sallamanız sizi tatmin eder. Yem olarak da Kalamar yada Sübye tavsiye ederim.. Tekneniz varsa dip oltası kullanarak adalara yaklasık 100 metre uzaklıkta mercanlara rastlayabilirsiniz.
Merhaba Aytaç bey, aramıza hoşgeldiniz. Siz Suat'ın arkadaşısınız değil mi ? Keyifli paylaşımlar dilerim... Yalnız sizden bir ricam olacak, üyelik kaydınızı ben yaptığım için mail adresiniz olarak benim adresim görünüyor. Profilinizden mail adresinizi değiştirebilir misiniz ? Mail adresi değiştikten sonra aktivasyonunuz sıfırlanacak, ben hemen açacağım ama. Sadece 1 dakika kadar mesaj yazmanız engellenecek o kadar. Şimdiden teşekkür ederim...
balıkersir akçay altınoluk balık durumu balıkersir akçay altınoluk balık durumu hakkında bigilerinizi bekliyorum... rastgele...