valla doğrudur. bakasana gözümüze gözümüze sokuyor mırmırları. bide minakop koymuş araya. töbe töbe...
Ben niye Bandırmaya balığa gitmiyom Şimdi anladınmı Sanırım bu balıklar hafta içi yapıyo hafta sonu tık yok
Haziran sonunda yapılan Altınoluk Organizasyonunda Ören'den tekneyle açılmıştık gece,sabah 8 civarına kadar kaldık ama hiçbirşey yoktu....O bölgeyi bilenlerden duyduğum kadarıyla en verimli yer Assos ve civarı,özellikle tekneyle açılınırsa çupra-karagöz bolmuş...Rastgele...
2 gün önce Narlıdaydım.Oltamı götürmediğim için sadece köyün içindeki iskeleden ve yeni yapılan mendireğin ucundan balık tutanları seyredebildim.İskeleden izmarit alanlar vardı.Mendireğin ucunda da istavrit ve mezgit almışlardı. Erdal Bey (SURFFISHING) bahsettiğiniz kayalıklarda ne tür yem ve takım kullanıyorsunuz.27 sinde tekrar bir haftalığına ordayım.Bu sefer oltamıda götüreceğim.Tarif ettiğiniz yeri bulup olta atmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler...
Yem olarak sülünez,midye ve hertürlü deniz kurdu(özellikle boru kurdu) bandırmada satılıyor bunlar ihtiyaç durumunda tel veririm takım genelde klasik dip ve gezer kurşunlu kullanırız.Yeri bulamazsanız ordaki kayıkçılara sorarsanız söylerler Ancak narlıda yaşadığınızı oralı olduğunuzu belirtmeyi ihmal etmeyin yoksa size misafir avlağını tarif ederler Araç varsa ve 20km yol yaparım diyorsanız size harika bir avlak tarifi edeyim. alkoz adası(tekne gerek),alteri ada ve dedekafası,Ormanlı köyü koyunun soldaki kayalıkarının ucu av için idealdir.
Merhaba Erdal Bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Yarın kısmetse Narlı'da olacağım.Raporları dönüşte sunmaya çalışırım.Tekrar teşekkürler...
izmir körfez İzmirden aranıza yeni katılıyorum.İzmir körfezinde hiç balık tutmadım ama bugün gidecektim ki bu başlıktan yasak olduğunu öğrendim.Yoksa bende kıyıdaki onlarca balıkçının arasında olacaktım.Teşekkürler. Benim sorum şu: Acaba izmir-körfezde tutulan balık yenir mi (Yasak sınırları dışındaki alanlar inciraltı, güzelbahçe gibi)?Kurşun civa gibi zararlı maddeler körfezdeki deniz mahsüllerinde çok oluyormuş doğrumu acaba.Aydınlatırsanız sevinirim.
çeşme Merkez..sevsin Beni Tüm Baliklar Hepinize selamlar sevgiler. Bir hafta önce kıyı avı için en iyi yeri ögrenmek için bir konu açmıştım.Ama şimdi plan değişti yerim belii oldu. Çeşme merkezde kalıcam. ==Burada kıyıdan trofe balık yapacak yerler var mı ? ==Yada Merkeze Yakın nerde avlanabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum..
çeşme merkez, dinliyor seni herkez liman içinde güzel çupra alırsın, yem olarak da yengeç, madya, sardalye kullanabilirsin. özellikle akşam üzeri güzel çupra, levrek yapar, denemeni tavsiye ederim.
Valla Burak dene bence çünkü yaklaşık 3 yada 4 hafta önce meslektaş arkadaşımızın yabancı misafiri kıyıdan çok uzak olmayan bir mesafede 60m veya üzeri bir mesafe yanlız Altın yunusa doğru 2 kilo üzeri baracüda çıkrtmıştı sırtıyla aldı ama bu balık var anlamına geliyor bence
Unutmak mümkün değil abi on kere geçtiğimiz yerdi orası Aynısı kuşadasında da oldu her hafta sonu geçtiğimiz sırtıyla yerden 4 kilonun üzerinde ağla baracüda yakalamış 2 kişi neden izin verdiniz şikayet etmediniz dediğimde millet te bozmuş kafayı yazık ihtiyaçları var kim olduklarını biliyoruz dediler.Oteldekiler bir şey diyemedik bir daha balık kalmıyacak buralarda diyebildim o kadar.