Ege Bölgesi Av Alanları ve Çevresi

Konu, 'Bölgeler' kısmında balikci tarafından paylaşıldı.

1. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    burağım sen turna tutmaya alışkınsın biliyorsun oda deniz turnası yabancı değil yani ;)

2. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Olur olur Burak şansına güven bende balığa çıkarken büyük düşündüm ilk avlarım imzamda yazılı ;) :D

3. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Abi ya akdenize inemedim eger egede tutamazsam cok sınır olcam şimdiden gerildim:)

4. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    güzel imza:) belki bende 4 kilo bir levrek yazarım :)

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    burak kardeş eğer kısmetinde varsa boğazda orkinos bile yakalarsın ama kısmet değilse okyanusları dolaşsan nafile o yüzden fazla gerilme git tatilini yap oltanıda atarsın ne gelirse bahtına ;)

6. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Doğru diyosunda abi şu güneylilerin yaşadığı av bereketini biz senede birkere bır gunde yaşamak zorunda kalıyoruz.ona geriliyorum:) bende memleketi bölücem güneyliler -kuzeyliler diye:D

7. ufukbayram

ufukbayram

Favori Kamış:
    Olta, Zıpkın
    Altınolukta hangi takımla ne avlanır.

Değerli balıkçılık sevdalısı arkadaşlar. Çok küçük yaştan beri amatör balıkçılığa ilgim var. Fakat bugüne kadar yanlış ve ticari amaçlı kötü yönlendirmeler sonucu salt paramızı almak için saçma sapan takılmar satan ve balık tutmayı imkasız hale getiren iğrenç malzemeleri pazarlayan insanlar yüzünden neredeyse amatör balıkçılıktan soğuyacaktım ki bu site adeta can simidi oldu benim için. Bu siteye bugün üye oldum ve son 2 saattir burada surf yapmaktayım. Yeniden içimdeki amatör canlandı ve 1 hafta içinde tüm işe güce ara verip tatil yapmakta olan ailemin yanına Balıkesir'in güzel bir kasabası olan Altınoluk'a balık tutmaya doymak için gitme kararı aldım.
    Burada sizden o bölgeleri tanıyan arkadaşlar varsa bana hangi takımla kıyıdan ne avlanır konusunda yardımcı olmasıdır. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Rastgele.

8. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Öncelikle aramıza hoşeldin bu konu hakkında sitemizde yazılar mevcuttur arama motorundan bakarsan bulabilirsin ayrıca kafanın takıldığı yerde arkadaşlarımız sana yardımcı olacaklardır.
    Birde imza ayarlarını profilden girerek yaparsan sevinirim nasıl hitap etmemiz gerektiğini bilmek açısından.
    sana iyi avlar dilerim.

9. Ufuk bey,
    Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
    Forum kuralları gereği profilinizde bulunan imza ayarlarından size karşı hitap şeklimizi belirlememizi sağlayan isim, soyad, doğum tarihi yaşadığınız şehir ve kan grubu bilgilerinizi bizler ile paylaşırsanız seviniriz.
    Konunuza gelince öncelikle konu hakkında forum içinde yanlışım yoksa bir çok öneriler olmuştu. Bunun için de sağ üst tarafta bulunan " arama " bölümüne, " Altınoluk " yazmanız halinde gerekli bilgilere ulaşmış olacaksınız. Bunun yanında konunuz hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız size gereken bilgileri severek sunacaklardır.
    Tekrar hoşgeldiniz derken aklıma gelmişken bir de tanışma bölümünden yeni bir konu açmanızı ve kendinizi bizlere tanıtmanızı rica edeceğim. Saygılar ve keyifli paylaşımlar.

10. Osman ağabeycim pişti... Sizi seviyorum :) :) :)

11. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    :D :D :D :D Bende seni.:) :)

12. ufukbayram

ufukbayram

Favori Kamış:
    Olta, Zıpkın
    Acemiliğime verin :)

Dediklerinizi yerine getirdim değerli üstadlar. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

13. ufukbayram

ufukbayram

Favori Kamış:
    Olta, Zıpkın
    Altınoluk'ta tam olarak hangi bölgelerden hangi takımlarla başarılı oluruz?

Değerli üstadlar,
    Ben amatör balıkçılığa sevdalı ama bir okadar da beceriksiz :) biriyim. 1 Hafta içinde Altınoluk'taki yazığımda olacağım ve kendimi 24 saat balık tutmakla veya tutmaya çalışmakla :) meşgul edeceğim. O bölgeyi bilen değerli üstadlar eğer bana nerenden hangi tip takımlarla avlanmam gerektiği konusunda yardımcı olurlarsa çok sevineceğim. Rastgele...

14. ufukbayram

ufukbayram

Favori Kamış:
    Olta, Zıpkın
    Altınoluk bölgesinden çıkmadan kıyıdan özellikle mendirek civarından tek tük zargana alındığını gördüm eğer o bölge ile alakalı bilgisi olan üstadlar varsa paylaşmalarını rica ederim. Rastgele...

Şahin deresinin denize aktığı yerden balık tutmak cidden çok mümkün ama oralardan zargana haricinde balık tutan görmedim. Birde Altınoluk'ta eşkina çıkıyormu bilen varmı :) Eğer bu konuda daha fazla bilgi verecek üstadlar varsa sabırsızlıkla bekliyorum çünkü engeç 20 Ağustos'ta bende Altınoluk'tayım :) Rastgele...

Yafss bir üstad şu soruya ayrıntılı bir cevap versin ne olur :) Rastgele...

Değerli üstadlar; Altınoluk ile alakalı tüm foumları gezdim ama somut bir bilgiye rastlayamadım yada ben çok aptalım :) 1 hafta sonra oradayım Altınoluk'tan çıkmadan Şahin Deresi'nin denize dökülen yerinde ve mendirekte kıyıdan hangi takımlarla ne avlayabilirim. At çeke uygun yerler varmıdır o bölgelerde? Herkese şimdiden teşekkürler. Rastgele...

15. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    :eek: heeeeeeey milleeeet koşun aramızda bölücü var memleketi bölüyorlar:D :D

16. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Konu balık avı olunca bölünebiliriz abi..:) adamlar levrekler baraküdalar tutuyolar.Kuzu yakalıyolar yaa..bizde kuzu yemi kulanıyoruz ama el kadar sazan avlıyoruz onla:D

17. ufukbayram

ufukbayram

Favori Kamış:
    Olta, Zıpkın
    Selamlar.

Değerli Üstadlar;
    Ben birkaç güne kadar Altınoluk'a gideceğim. Orada merkezdeki mendirek, Şahin Deresî'nin denize döküldüğü yerlerden avlanmak istiyorum. Hangi kamış, makina ve takımları önerirsiniz? Birkaç kamış ve makina önerisinde de bulunabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

18. takanic

takanic

bende altınoluk tutkunlarındanım.Derenin agzından 3 rulmanlı bir makine yeterli olur.Güzel kefal cıkıyor ordan...(sevmediğim bi balık)

19. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    gittinde bir daha dönmedinmi Kadir :eek:

20. ufukbayram

ufukbayram

Favori Kamış:
    Olta, Zıpkın
    Teşekkürler Hocam.