Karaburun da nergiz ve zümbül tarlaları açmaya başladılar harika bir görüntü ve mis gibi bir koku. Karaburun dan batıya duğru devam ederek Yeniliman küçük bir balıkçı köyü devam edildiğinde küçük bahçe köyü mandalina ları harika devam edildiğinde harika Sakız Adası manzarası , Karareis ve yol ayrımı doğu yönümde balıklıova güneye devam edildiginde ıldırı Enginar ları eşsizdir benim köyüm yolunuz düşerse buyrun bir çayımı için. http://www.karaburun.bel.tr/anasayfa.html
Kuşadasi arkadaşlar öncelikle selam ben yeni üyeyim. 5 yıldan beri çanakkale ve assos bölgesinde okuyordum . bu dönemde kilitbahir , ç.kale ,ece limanı , assos , babakale de unutamayacağım avlar yaptım ( kamışla) assostayken zıpkıncılığa merak sardım. şu anda 1 sene boyunca kuşadasındayım bu bölgede organizsyonlar yapan ya da nerden ne çıkar (kamışla) bilgisi olanlarla iletişime geçmek isterim. ayrıca assos civarında çok samimi tanıdıklarım var ç.kale ve assos da herhangi bir faaliyette yardımcı olabilirim . şimdiden teşekkürler.
Öncelikle hoşgeldiniz. Sanırım ana sayfada bulunan Asos bölgesine bir organize olabilirmi adlı başlığı (Genel konular içerisinde)tıklarsan bu konuyla ilgili çabalara yardımcı olabilirsin. Selamlar.
Merhaba Aramıza hoşgeldiniz . İlk once sizden bir isteğim olacak Sadece takma isminizi görebiliyoruz . Sizden ricamız imza ayarlarınızdan.İmza ayarlarının olduuğu bölüme ( İsim yaş şehir ve kan grubunuzu yazmanız .) Bu şekilde size olan samimiyetimizi arttırmış oluruz . İlk oncelikle konu açılımı yapacağız bölgeyi secip onunla ilgili konuyu açarsanız daha iyi olacaktır . İlginize teşekkür ederiz. Rastgele..
merhabalar belki ben yardımcı olabilirm ancak altınoluk benim uzmanlık alanıma girmiyor assos-küçükkuyu arsında 3 senedir avlanıyodum..assosu istersen anlatırım..
eyvallah hasan doğrusun valla....... ben yıllardır bu kıyılarda avlanırım her tür balık avlamışımdır bayramda ordyım levreğe geliyorum babakaleye gidecem inşallah...... geçen sene gittim lodos vardı sorun oldu ama genede mükemmel yer oralardaysan senide beklerim