Tekrar selamlar, Arıtma tesisleri, Akbük - Altınkum yolu üzerinde olsa gerek. Değilse, Altınkum içerisinden (denizi karşınıza aldığınızda) sola doğru giden sahil şeridi takip edildiğinde karşınıza çıkabilir, Polis Moral Eğitim Merkezi ve TCDD/Çimento/Azot fabrikası Dinlenme tesisleri de aynı yöndedir. Bir de düzeltme yapayım, daha önce "Akvaryum" adıyla belirttiğim akbük'teki koyun (diğer bir arkadaşımın levrek ve çipura çıkar diye belirttiği yer de orası zannedersem) "Sahte cennet" adıyla anılıyordu. Zavallı tatlısunun akibetine de üzüldüm doğrusu. Söke - Bodrum yolu üzerinde (Akbüke nispeten yakındır) Bafa gölü de yer alıyor. Ve fakat orada balık var mıdır yaşar mı bilmem, suları sodalıdır diye biliyorum. Artık teknik detaylarını bilen bir arkadaşımız anlatırsa birlikte öğreniriz. Selamlar.
Öğretmenler mah.de dere ağzında mırmır yakalayabilirsiniz. En iyi Sunar Sitesi önü derler. Ben hiç avcılık yapmadım, komşuların yalancısıyım
Selamlar balıkesir demişken ben merkezdeyim ve şuan balık tutma aşkıyla hemen biryerlere gitmek istiyorum aslında İstanbullu olduğum için burada biryer bilmiyorum buradaki bilgili arkadaşlar merkeze en yakın neresi var tatlı su deniz farketmez......
öncelikle selamlar Akbük'de her yıl yaz ve kış aylarında avlanıyorum.yaz aylarında sahte cennet,kış aylarında da,fransız tatil köyü civarında iyi balık yakalayabiliyorum..akbük'de mamun satın alabilirsiniz..yada balıkçı barınağından sübye-kalamar temin edebilirsiniz..ama sübye ve kalamarı mırmıra zor yedirirsiniz..caprice otelin olduğu sahilden avlanacağınıza göre,ki birde 150 m atış yapabildiğinizi söylediğinize göre,akşamları güneş batımından itibaren mırmır katliamı yapabileceğinizi düşünüyorum..caprice otelin olduğu sahil tamamı ile kumluktur..eriştelik neredeyse yok gibidir..size yem bulabileceğiniz bir yer de tarif edeyim..didim de,gezi teknelerinin olduğu bölgede,sahilin hemen kenarında ki kordon üzerinde balık malzemeleri ve yem satan bir dükkan var..burada şansınız varsa bodu kurdu bulabilirsiniz,ama kırmızı kurt ve sülünes her zaman mevcut.. takıldığınız konular olursa bana yazabilirsiniz.. görüşmek üzere..
merhaba, didimde sahilden balık avcılığını bende cok severim. sana tavsiyem ( yaz aylarında orada bulunduğum gözönüne alınırsa ) altınkum plajı, tuntaş otelin önundekı plaj acık ve kumluk. yaz geceleri lidaki ve şanslı olduğum zamanlar cok cupra aldım. aynı zamanda tuntaş otelin yanındaki kayalık bolge cupra ve levrek için ideal.ancak oldukça fazla uç kaybedersin bolge kayalık. sana son olarak tavisye edebileceiğim yer ise "tesiş dinleme kampı".tuntaş otelin yanındaki kayalıkların devamında gorebılırısn burayı. oldukca uzun bır ıskelesı var. dip kıbrısı sardalaya ile cok guzel iş yapıyor. yem konusna gelince dıdıme gırıste balıkcı barınagı var. orada sübye bulma sansın cok fazla. ayrıca dıdım sehir merkezinde av malzemeleri satan yerler var. iş bankasının hemen yanında bır yer var.ama orada yazın yem bulmak zor oluyordu kısın yem getirirmi bilemem. kesın olarak yem bulabılecegın yer ıse altınkum yonune gıderken dıdım sehır merkezıne gıren gobekten ıcerı gır ve sag tarafa bak.orada bır balıkcı var yaz kıs rahat rahat yem hemde yemlerın kralı mamunu bulabılırsın. son secenekte altınkumda ıskelenın yanında bulunan karadenız avcılık. ancak kısın acık olup olmadıgı konusunda bır bılgım yok. rastgelsın
Valla edremit körfezinde her şey çııkar, başlıca olarak levrek,uskumru ,barbun,akya,bu körfezin akyaları efsanevidir,benim rekorum 83 kg ile bu körfezde tuttuğum akyadır...
bundan iki yıl önce burhaniye örende tatildeydim sahilde bi kaya var dibinde deniz kestaneleri olan o kayanın sağ tarfında bi iskele vardı sülünez ile karagöz ve ufak mırmır,sarpa, falan yakalamıştım sabah erken saatlerde de gidip bedensiz kıbrıs sarmayla kafal yakalamıştım kayanın dibinde
didimde akrabanın restorant var.yazın arada bir giderim altınkum iskeleden güzel çupra çıkar .en sevdiği yem mamundur.boru kurdu da sevdiği yemdir. ama didimde yem bulmak zordur özellikle boru kurdu.
Hoşgeldiniz Öncelikle İmza ayarlarınızı yaptıktan sonra tanışalım forumu'ndan kendinizi tanıtan bir konu açarmısınız, İmza ayarlarınızı link'i tıklıyarak yapabilirsiniz http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
Gecen yil Didim deydim bir hafta. Tas burundan sardalye ile güzel lidaki yapmisti. Ayrica parlementerler lojmanlarina gelmeden hemen solda, Bir kafe var onun iskelesinden de olta atabiliyorsun.Sabahlari harika levrekler dolasiyordu . Yem konusuna gelince. Didim de tur teknelerinin bagli oldugu iskeleye git, hemen karsida bir av bayii var. Yengec sardalye, ve mamun bulabiliyorsun. Rastgele...
Genelde olta balığı belirli mevsimlerde olur burdaki balıkçılar ağ ile geçinirler olta balıkçılığı gelişmemiştir.....
hey gidi hey,bir tarafım edremit! Merhaba arkadaşlar.Altınolukta Güzel levrek çıkıyor haberiniz olsun.Tam olarak yer bilmiyorum ama.Kolay gelsin Rasgele arkadaşlar...
her sene Edremit Akçaya 2-3 kez giderim ,babam yaz kış orda oturuyor geçen sene burhaniye den tekne ile çıktım her çeşit balık çıkar,sahilde verimlidir burhaniye ören tArafından atabilirsiniz akçayda azmaklar var onların denizle buluştuğu yerlerde verimlidir akçay iskelesindende çok avlandık güzel zarganalar çıkardı ordanda..
o mevkide avlanmaya müsayit alanlardan bir tanesi BALIKESİR AYVALIK lale adasının arka kısımlarıdır ellenmemiş cennnet denebilir. Şuan o mevkiye yaklaşık 6 yıl önce başlanan yarım kalmış üniversite binası bulunmaktadır ben o bölge yerine bu alanı tavsıye ederim ayrıca örene çok yakın bir konumdadır.
İzmirlilerin dikkatine(bilen varmı) Arkadaşlar Kemalpaşadan Turgutluya giderken güzergah üstünde Ören varmış ve buraya gelmeden bir vadi içinde ki derede alabalık tutanlara rastlanmış(legal veya illegal) bu bilgi geçtiğimiz pazar o bölgeye kara avcılıgı için giden bir komşunun ifadesi. bu bölgeyi bilen varmı ?? Zira : 37/2 de belirtilen orman içi statüsüne girip girmedigi..(malum dogal türler) / kapalı sezon a dahilmi değilmi.. kısaca bu bölge hakkında bilgisi olan varsa paylaşalım..dogruları bulup yöre hakkında bilgi sahibi olalım.. teşekkürler