Ekim 1996 Kuşadası

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında babacakka tarafından paylaşıldı.

1. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Bir üniversite öğrencisi olarak sadece ooofof diyebiliyorum.O çekilen sıkıntılar,parasızlık,ders derdi,öğrenciyi sevmeyen insanlar.
    Ama hep böyle değil tabi.Herkes sana öğrenci olduğun için yeni nesil,ahlak yoksunu diye bakmıyor.Kimisi çıkp benimde oğlum öğrenci.Bi sıkıntın oldumu gel yanıma demesi yetiyor.Hani gideceğinden değil.Ama yalnızlığın gidermesi yetiyor o cümlenin.Arkadaşlıklar dostluklar sevgililer:)Soba yakmak için inşaattan odun çalarken bekçi kovalaması:D
    Herşeyiyle özlenecek zamanlar.
    Anlatım için teşekkürler abi.Son 4 senemi bir anınla canlandırdın.

2. babacakka

babacakka Murat Turan

Favori Kamış:
    OLTA,ZIPKIN
    En İyi Avı:
    YAYIN 12 kg,LEVREK (DENİZ)2-3 kg
    Ne demek Vural kardeşim tabiki yaparız.Ben Sultandağı Yeşilçiftlikliyim, Eber'de Turna avını özledim.Tek problem benim iş durumları,malum turizm ve biz herkes tatil yaparken çalışır,herkes çalışırken tatil yaparız.Afyon'a gelme durumu olursa haber veririm kardeşim sağol

3. babacakka

babacakka Murat Turan

Favori Kamış:
    OLTA,ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Burak kardeşim aslında şu odun konusuyla ilgili ilginç bir anıda ben de var ama balık ile ilgili olmadığı icin burada anlatamam,hala aklıma geldikçe gülerim,belki konu dışı bir başlıkta anlatmamı isterseniz yazarım.Güzel yorumun için teşekkür ederim kardeşim,Rastgele

4. babacakka

babacakka Murat Turan

Favori Kamış:
    OLTA,ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Anılarımı yazma konusunda teşvik edici yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim.Siz beğendikçe ben de fırsat buldukça yazarım.Herkese teşekkürler..