Sorununu ve verilen cevapları iyice okudum sevgili Ali. Birkaç gündür bu konu gündemde gözüme takılıyordu ama bakmıyordum. Oysa benim çektiklerimi bir bilseniz. Yani sizlerde oluverse doktor,hastahane kapılarından ayrılmazdınız. Sen yaşlardaykende birşeyler olurdu.Ben yaşlardayken ise devamlı yeni birşeylerde ilave olıyor. Ama bu abiniz bu gün dahi balıktaydı,partnerlerimin 3'üde ilk bir saat içinde kusmaya başladılar ve geri dönelim dediler,bende döndüm. Günde2 paket sigaraya devam hemde uzun.Afı,gafı yutmayada devam.Forumlarda,facelerde kapışmaya devam,dağ başında eşim İstanbulda olduğundan bakımsız yaşamaya devam. Ama içimdeki o aşk yokmu.Helede kedilerim,helede o uafcıkken Assos sokaklarından yeni alıp getirdiğim evin içinde beslediğim Firuz. 30 kedim bir yana Firuz bir yana . Yok böyle bir kedi,adeta konuşuyoruz karşılıklı,dehşet akıllı,oyunbaz,cesur,yumuşacık bir erkek yavru. Geceleri sakalımın altına yerleşiyor beraberce uyuyoruz. Velhasıl vücut götürüyor,günde 4,5 ilaç yutsamda,hadi Vedat yak bir sigara daha. Sevgiler
olay bende hala devam ediyor bundan 2/3 sene evvel çalıştığım marketin kapısında duruyordum dışarda ağustos sıcağı ardımda buz gibi bir klima soğuğu,anında sırtımda sol kürek kemiğimde bir çakılma hissttim sonra 6/7 ay sol kolumda karıncalanma araştırdım ihtimaller içinde boyun fıtığıda vardı ama nasıl ?yük kaldırmamıştım rüzgarda ,ceyranda kalınva ben gibi fıtık olabiliyormuşsun gecer dedim ama yok şimdi sağ başparmağımda uyuşma var ha bu arada doktor raporluyum teşhis fıtık kürek kemiğimdeki ağrı artarak devam ediyor
İyi günler ve geçmiş olsun, bence sırtınızdaki ve parmağınızdaki ağrıların nedenleri farklı, parmağınızdaki ağrının sebebi fıtık sırtınızdaki ağrının sebebi yüksek ihtimalle fibrosit (kulunç da denir) bi fizik tedavi uzmanına bu şikayetlerinizi anlatmanızı ve tedavi olmanızı tavsiye ederim, zira çok rahatsızlık verici bir problemdir
abi hangi semtte oturuyorsun istanbulda? eğer arkadaşlarımın olduğu bir semtteysen onlara yönlendirebilirim seni.
çok teşekkür ederim. reparil jel ve kas gevşetici ile ayrıldım doktordan bugün. ağrı kesici de verdi ama kullanmıyorum. 1 haftadır gitmediğimden ağrı kalmadı. kolumu çok zorlamışım. ağrı ve karıncalanma tam kürek kemiğimden başlıyormuş. istihrahat şart dedi. nisana kadar durursan sorun kalmaz. durmazsan asla bitmez dedi
movelat relief diye de bir krem verdi. 2 si ni de kullan dedi. bu topic de yardım eden kardeşlerim - abilerim herkese sonsuz teşekkür ederim. şükür kötü birşey çıkmadı. baya soktular teste filan.
Çok geçmiş olsun abi, evlerden ırak olsun bi daha da gelmesin Kürek kemiğine ara ara sıcak su tutarsan rahatlaman daha da artacaktır abi, görüşmek dileğiyle tekrar geçmiş olsun
yasin abi sağ baş parmağımda ağrı yok uyuşma var bi kaç gün önce sol kürek kemiğime kendim boşta kalan sağ elimle masaj yapmıştım ondan sonra oldu uyuşma sol kuluçtaki ağrı devam ediyor ama ben makinaya girmiştim boyunda fıtık var demişti rontgende var ararsam bulurum
fıtığı nasıl tespit ettiriyoruz abi. bende herşey normal çıkıyor. doktor vitamin tedavisi verdi, ben ona da inanmıyorum, çünkü vitaminler tahlillerde normal seviyelerde çıkıyor hep
hasan arkadaşım emar denen bir cihazın içinde 10/15 dk kalıyosun kıpırdamadan o esnada bir sürü film çekiliyo belirtilerden yola çıkarak yapılan iş budur ha gerek görülürse ameliyat yoksa fizik tedavi vb ile yola devam
dayanamam abi emara, nefesim tıkanıyor, sonra çıkarın beni diyorum duymuyorlar mikronu bozuk. ben vazgeçtim, eğer fıktıksada kalsın öyle dursun neyapim
ali bey o kadar çok şey yazılmış ki okumaya erindim bi yerden sonra. elde uyuşma-karıncalanma ve ağrının çok çeşitli sebepleri var. muayene etmeden yorum yapamam. yalnız size tavsiyem sağlığınız söz konusu olduğunda sakın ola forumlarda yazılan herhangi bişeyi ciddiye alıp da uygulamaya felan kalkmayın, herşeyi mahvedebilirsiniz. şifayı aramanız gereken yer internet forumları değildir zira. doktorunuz sinir sıkışmasından bahsetmiş, sizin durumunuzda en sık görülecek olan hastalık karpal tünel sendromudur. güç kaybının başlaması sinir sıkışmasının ciddi boyutta olduğunun habercisi olabilir, ihmal etmeyin. siz en iyisi aile hekiminize danışın, o sizi en uygun şekilde yönlendirecektir. geçmiş olsun. selametle...
olayı tek kelime ile özetleyen güzel bir yazı.....teşekkürler.. benimde eşimde 15 gündür aynı sorun var doktor takviye bileklik ve krem verdi.Bilekligin genel olarak iyi geldigini eşim ve arastırmalarımda da kullanan arkadaşlarım aynı şeyi söyledi.Kremin pek faydasının olmadıgı ortak görüşleri extrada bilekligi kullandıkları sürece memnunlar çıkarınca tekrar agırmaya başlıyormuş...benim bilgim bu kadar genede doktorunuz ne derse en dogrusu odur....geçmiş olsun...
Çok teşekkür ederim. Bütün testlere girdim. Hiçbirşey çıkmadı. Ne karpal tünel ne başka birşey. Şu an el de karıncalanma ve uyuşma geçti kol da olan. Ama malesef sol taraf omuz ve boyun arası çok ağrıyor. ( sırtımın üstü ) 1 aydır krem - kas gevşetici hiçbir işe yaramadı. Arada spine filan gittim yormıyım die daha kötü oldu galiba. Valla balık tutamıyorum. Çok üzgünüm. Hemen başlıyor. Doktor yapmıycan. Dinlenicen dedi ama nereye kadar ? ? sinir sıkışması filan da yokmuş çok şükür.
allah allah ***! cok benzer tepkiler etkiler bende de var. koldaki karıncalanma gecti, yüzük parmağında geçti çok az bir şey şerce parmağımda bileğe doğru kaldı. ama ben bir iki ay annemin her sene yaptığı limon kürünü kullandım, belkin faydası olmuş olabilir