El işi Damaklı sahte yapım aşamaları /Resimli.

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim, mesajları geç farkettim.

2. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    elinize sağlık..

3. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim.

4. BarbarosTUGRUL

BarbarosTUGRUL Barbaros TUĞRUL

Favori Kamış:
    Remixon Prestige
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Turna 62 Cm. 2,1kg
    ellerınıze saglık vallahı ımrenıyorum benıde yoldan cıkartıcaksınız gercekten heves yaptırıyorsunuz ınsanda

5. ismet22

ismet22 M. İsmet Dağtekin

Favori Kamış:
    Albastar BBC Holiday (1.90m,5-15gr),Cormoran Profiline parçalı kamış 1.95m, Mitchell Goliath 2.10m
    Favori Makine:
    Shimano Alivio 1000FA, Albastar GSB40-emektar :)
    En İyi Avı:
    Çipura 300gr, Ahtapot 1kg
    özcan bey merhaba, bu yazınızı ilk defa okudum, okudukça da aaa ben de böyle yapıyorum dediğim yerler çok oldu. Sizin " sahte imalatı" raporlarınızı okumak özellikle de anlatımı ve resimleri açısından balık avı raporlarını okumaktan daha keyifli. sizden farklı yaptığım sanırım bir tek göz yapımı- o da epoksiyi bir türlü alamadığım için yoksa harika işler çıkıyor ortaya. bir de ben sahtenin içindeki ağırlık haznesine japon sürdüğüm gibi bir de sahteyi yapıştırdıktan sonra dışına sürüyorum japon yapıştırıcısını.Böylece japonu içine çeken balsa daha sert daha dayanıklı bir hal alıyor. Boya için ise genelde beyaz sprey astar üzerine oje ve üzerine de 3-4 kay sprey vernik uyguluyorum.
    Mesleğim gereği çok fazla vaktim olmuyor ama her seferinde boyayı attıktan sonra " hay allah yine unuttum galsamasını, ağzını oymayı" diye hayıflanıyorum. dün gece yaptığım sahtede yine unuttum :D
    Ancak nihayetinde kendi modellerimi bilgisayar ortamına aktardım. balık modellerini openoffice Draw programında çiziyorum, çok rahat ve kullanması da keyifli bir program. hem de ücretsiz. sizle bir modelimi paylaşmak isterim.

6. Enqin

Enqin Engin

Gerçekten tebrikler,
    Discovery de nasıl yapılır programı izliyor gibi hissettim kendimi.