yorum Bakan arkadaşlar yorumlarını belirtebilirlerse çok sevinirim. Ona göre yeni çalışmalarımı yönlendirebilirim.
Hocam tabiki balıkların yorumları daha belirleyici olacaktır. Ama onların yorumlarını önümüzdeki hafta sonu alabileceğim. En azından tecrübelerinizi konuşturursanız önümüzdeki haftaya kadar geliştirebilirim diye düşünüyorum.
Tuncer hocam eğer orjinal little colelardaki gramaj ve yüzeysel eğimi tutturabildiyseniz bence balıklara sormaya gerek yok onlar zaten siz sormadan gerekli cevabı vereceklerdir. Ayrıca gördüğüm kadarıyla renk dokusu benim turna avında pek kullandığım ve terCih ettğim renkler değil.Genelde düz gümüş-turuncu-ve altın renginin balıklar üzeründe daha bir saldırgan tutum yarattığını belirtmek isterim saygılarımla....
tuncer abi görünüşleri çok güzel inşallah verimde güzel olursa harika olur ellerine sağlık rastgelsin abicim
Katılıyorum.. Çok fazla renk katıldığı için balığın bu cismin yapay olduğu konusundaki şüphelerini artıracaktır. DAha sade altın, bakır, gümüş üzerine noktalı desenler daha verimli olur kanaatindeyim.
Herkese teşekkürler; Hakan abi renk konusundaki tavsiyelerin için teşekkürler. Gramaj ve yüzey eğimini tutturmaya çalıştık ama tabiki orjinal gibi olmuyor. Eğer fatih abini dediği gibi aksiyonu iyi olursa renkler konusunda senden daha ayrıntılı tarif isterim. Fatih abi daha kullanmadığım için aksiyonun konusunu bende merak ediyorum. inşallah bu hafta sonu kısmetse deneyeceğim. Murat-oğuzhan-mustafa kardeşlerim sizede çok teşekkür ederim. Herkese iyi avlar.
işteee bayanlardan balıkçı olursa,mepslerden kolye -küpe yapmayı düşünür. ondan sonra ara dur mepsler nerede diyee. tak ablam....yakışır .......iğnelere dikkat!!!!
Arkadaşım bende Rapala ve Snipers yapmak iastiyorum sadece hobi için hoşuma gidiyor ayrıca yaptığım takımla balığı tutmak ayrı bir zevk...
Ellerine sağlık dostum resimlerden bakınca güzel görünüyorlar. İnşallah sudaki aksiyonuda orjinali gibi olur. Ben 2 yıl uğraştıktan sonra ilk turnamı bu kaşıkların orjinali ile almıştım. Benim kullandığım kaşığın yarısı mavi yarısı ise metalikdi. Genelde bu kaşıklarda renk fazla olmuyor. Orjinal renkleri sanırım cabelasda mevcuttu ordan bakabilirsin. Bulamazsan ben linkine bakarım.