Merhaba Musa bey, sahte oldukça güzel olmuş. Umarım iyi bir trofe tadına bakmak ister. Bende bu ara evde boş zamanları değerlendirin sahte yapmaya çalışıyorum, karşılaştığım en büyük sorun boyama oldu. Rastgele
Hasan arkadaşım,sahtenin testini yaptım,çok güzel su fışkırtıyor,şimdilik bir sorun göremedim. İnşallah benimde takipçilerim çok olur. Teşekkür ederim,beğenmenize sevindim. Teşekkür ederim..
Umut arkadaşım teşekkür ederim, Yaptığın sahteleri merakla bekliyorum,karar vermek için uğraşma aklına ne gelirse onu yap. Nasılsa bu yapacağın son sahte olmayacak,elin alıştıkça daha fazla yaparsın. Havalı silah hobisi iyi güzel ama biraz fazla masraflı oluyor. Artık PCP silahlar çıktığından yaylı olanlara rağbetde azaldı.
Bahadır abi merhaba, Sahteyi beğenmene sevindim,canım sıkıldıkça vakitde buldukça yapıyorum. Şimdilerde suüstü sahtelere takılmış durumdayım ve nasipse Rower 98 çakması yapmaya çalışıyorum. Hayırlısıyla yeni gelecek spin kamışımla WTD denemeleri yapmayı düşlüyorum. Sahte konusunda bende boyamada sorun yaşıyorum,ama bence en güzeli oje ile boyamak. Belki ilk günlerde biraz fazla kokuyor kafa yaptırıyor ama sonrasında tinerle bile silinmiyor çok dayanıklı oluyor. Yardımcı olabileceğim bişey olursa haberleşiriz,ben merkezdeyim.
Musa bey tekrar merhaba, boymada bence en önemli mesele balığın tercih edeceği renkleri bulup sahteye uygun olan renkleri seçip boyamak. Özellikle su üstü sahtelere balık alttan bakıyor ve saldırıyorsa sahtenin alt tarafı ve yanal hareket yapıyorsa yanları nın rengi önem kazanıyor. Eğer sahteyi arkadan takiple saldırıyorsa o zaman sahtenin tüm renkleri önem kazanıyor.Tabiki sü üstüler genelde sığ yerlerde kullanıldıkları için arkadan takiple yakalanma daha fazla oluyor.Birde bizim buraların bir avantajı var , su durgunken balık vurmuyor sular dalgalı olduğunda balık daha rahat tutulabiliyor. Bu neden lede fazla detay önemli olmuyor bence. Kolay gelsin vede Rast gelsin diyelim.
Cok basarili bir calisma olmus bence de. Elinize saglik. Artik model cesidine gore siparis almaya baslarsiniz yakinda.