elektrikli motorlar hakkında bilgisi olan varmı

Konu, 'Motorlar' kısmında eray ersoy tarafından paylaşıldı.

1. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Elektrikli motorların denizdeki performansı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye istyorum.

2. tanertan

tanertan Taner

Yaklaşık 1 aydır flower 55lbs motor kullanıyorum,umduğumdan daha iyi performans aldım,hız sürat hak getire:D ama sırtı avı için tam biçilmiş kaftan bu motorlar,ayrıca söylenildiği gibi 90amper akü ile verim alınamaz görüşü iflas etmiştir benim için:)
    Çok rahat şekilde 90amp.inci akü ile kullanıyorum.Tam dolu aküm bana yaklaşık süerkli çalışır vaziyette 3-3,5 saat yetiyor,ama belirli bir avlak yeriniz varsa ve size uzaksa gidip dönmeniz biraz zaman alır:D Sevgiler

3. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Taner teşekkürler ilgine:) .Tabii düşüncem çok uzak avlağa gitmemek 50 55 metre derinlik kıyıdan yaklaşık 5 veya 6 km uzaklık.Belki dönüşte sırtı yapılabilir.Dalgalı havalarda nasıl Taner durum bir sıkıntı varmı?

4. tanertan

tanertan Taner

Bakın benim teknem fiber 3.20cm boyunda ve ben yaklaşık kıyıdan en fazla 2mil kadar açıldım,malum akdeniz çok dalgalı denizler bizde nadir olur 2-4 havalarda rahatlıkla kullanıyorum,yani dalga yüksekliği 1-1,5 olan denizlerde,tabii birde tekne boyu ve teknede kaç kişi olduğu önemli.
    3kişi ile tek kişiyi taşıma ve akü süreleri değişkenlik gösteriyor.En önemli artısı sessiz çalışması bu çok büyük avantaj sırtıda:)

5. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Taner abi teşekkür ederim.:)

6. tanertan

tanertan Taner

Rica ederim Gürcan,rastgele:)