elime çok enteresan bir sahte geçti

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında KARAHANLI07 tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Yo-zuri Arc Minnowserisinin bu rennginden başka ayrıca mavi,turuncu renkleride ardır sevgili Draco.

Keza bu serinin transparan olmayan,donuk yeşilimsi sarı renkte olanı tamamen fosforlu olup,bu haliyle gece değilde akşamüstü vakti geçen sezon Kazım Bş'a 2 gayet iri kıyı atçeğinde Çupra aldırmıştır.

Enteresandır bu kandırıcılar bizim Ayvacıkta bir av bayiinde biraz pahalıda olsa bulunmaktadır.

Mavi transparan olanı ile,artık atçeği yaşı itibariyle iki senedir bırakan (88)meşhur turist Hüseyin Amcam oğlu ile beni imrendiren levrek avları gerçekleştirmiştir.

Sevgiler

2. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Hüseyin Amca fosforlu çubuğunu kullanıyor muydu abi? Merak ettiğim fosforun levreği ürkütüp ürkütmeyeceği.

3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Bora abinin de söylediği gibi, gün batımında tatlı suda çok güzel iş çıkaran bir sahte.

Bu sezon, elim bir kaya sayesinde gölün dibine bıraktığım ve Ankara'da tüm aramalarımıza rağmen hiç bir av bayiinde bulamadığımız bir model. :)

4. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    dün gece sahteyi deneme imkanım oldu.kafa lambasının ışığını 3sm kadar sahteye tuttuğunuzda sahte adeta ben burdayııııım diye basbas bağırıyordu.normal haliyle atıp çektiğimde birtane güzel boyda bir turnanın dibime kadar takibini farkettim.evet balık alamadım ama en azından balığın sahteye gösterdiği tepkiyi gördüm.tekip ediyosa bir gün mutlaka atlar.şimdilik 2-0 ama rövanşı alıcam inşallah:D

5. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kaan

O gün alaca karanlıkta Asos limanına vardıktı.Ben limanın girişindeki fenerin önünden Hüseyin amcamda tam karşımda atışlara aşlamıştık.

Enteresandır ben Rapala marka 13 cm MU modelinin benzeri ancak koyu kurşuni bir rapala ile o alacakaranlıkta avlanırken 2 kg levreği kapıverdimdi.

Halende yorumlarımda gece avlarında dahi sadece silüet olarak görünebilecek sahtelerede levreğin itibar edebileceğinden bahsederim.

Hüseyin amcam o sırada ne kullanıyordu göremedimdi.Ancak sonradan hava iyice ışıdıktan sonra Koruoba altı denen bölgede bahsigecen sahteyi ışıldak cub ıuğu bölümüde boş olaraktan 5 levrek aldı üst,üste.

Durum bu.

Sevgiler