Arkadaşlar boğazın o tarafında zargana tutmaya giden varmı acaba bu hafta sonu o tarafa balığa gitmek istiyorum.
. Serkan merhaba ; Boğaz'da sadece Zargana tutacağım dersen muhtemelen boş dönersin. Bence yanına şunlarıda al. 1) Kaşık ve sıyırtma kurşun 2) Çinekop ve İstavrit Çapari 3) var ise ikinci kamış( hazırda dursun aniden balık yaparsa hemen kullanırsın) 4) Yemli atmak için 125gr kurşun ve Çinekop takım. Rastgele
Galata dan çok güzel zarganalar geçiyor ama bir türlü yakalıyamadım okadar karides takıp attım nafile önümüzden geçip gidiyorlar
Ya bu zarganı yenikapıda istavrite çapari atarken yakaladım. Ama zargan topu yapıyorum bir türlü atlamıyor. Bende anlamadım
serkan arkadasım 1 hafta once emırganda zargana ile ugrastım takım olarak top felan kullanmadım 1 tane 50 gr sıyırtma yakasık 2.5 mt uzunlukta 0.12 asso misina ucunada sarı renk ipek ilk atış ve üzerinde hatrı sayılır milletin uff bune diyip başıma toplanacağı büyüklükte zargana aldım sonraki denemelerde zargana ipeğin peşinden geliyor ama ne hikmetse bir türlü ipeğe bir daha atlatamadım sonra istavrit güzel yapmaya başladı zarganadan vazgeçtim. rastgelsin
aldığım ilk zarganadan hemen yem yaparım tartışmasız bana göre en iyi yem balık varsa kesin atlıyor.çünkü zargana diğer yemlere göre hem daha sert hem esnek parlak ve kolay dağılmıyor anlayacağınız zarganaya en güzel yine zargana